AltcoinsCardanoDogecoin

OKX DEX Exploited: $400,000 Stolen in A Security Breach

OKX DEX Exploiteret

OKX DEX, en decentraliseret børs og cross-chain bridge aggregator, har været udsat for en eksploatering, hvor nogle autoriserede tegnebøger til platformen har mistet omkring $400.000.

Efter en analyse udført af blockchain-sikkerhedsfirmaet SlowMist, drejer problemet sig om autorisationsprocessen, når brugere deltager i udvekslinger på platformen.

Specifikt autoriserer brugerne kontrakt TokenApprove, gennem hvilken DEX-kontrakten overfører de autoriserede tokens.

DEX-kontrakten inkluderer en claimTokens-funktion, der giver en betroet DEX-proxy, forvaltet af Proxy Admin, mulighed for at foretage opkald og overføre tokens på brugernes vegne.

Den 12. december opgraderede Proxy Admin Owner DEX Proxy-kontrakten til en ny implementeringskontrakt via Proxy Admin.

Den nye implementeringskontrakt indførte en funktionalitet, der direkte kaldte claimTokens-funktionen i DEX-kontrakten for at overføre tokens.

Efterfølgende udnyttede angribere denne opgradering og begyndte at udnytte DEX Proxy ved at foretage uautoriserede opkald for at stjæle tokens.

Proxy Admin Owner udførte endnu en kontraktopgradering kl. 23:53:59 samme dag ved hjælp af en lignende funktionalitet, hvilket yderligere muliggjorde den igangværende token-tyveri.

“Denne indsats kan være resultatet af at Proxy Admin Owners private nøgle er lækket,” udtalte SlowMist. “For øjeblikket er DEX Proxy blevet fjernet fra den betroede liste.”

OKX Meddeler at 18 Adresser Blev Hacket

I en kommentar til kryptojournalisten Wu Blockchain, udtalte OKX angiveligt, at 18 adressede aktiver autoriseret til kontrakten blev hacket.

Børsen tilskrev hændelsen “hacket af styringsrettighederne til en forladt OKX DEX markedsproducentkontrakt”.

“De berørte kontrakter er blevet deaktiveret, og alle brugeres aktiver er bekræftet at være sikre,” skrev Wu Blockchain.

Børsen estimerede det stjålne beløb til $370.000 og lovede at kompensere de berørte brugere.

Top  Stærk genopretning på kryptomarkedet: Her er de bedste ydedygtige shitcoins på Ethereum

OKX Nyder Voksende Markedsandel, Mens Binance Bløder

På pladsmarkedet har krypto-børserne Upbit, Bybit og OKX fået den største stigning i markedsandel ifølge on-chain analytics firmaet CCData’s Exchange Review.

De øgede deres dominans med 6,39%, 4,89% og 3,86% til 9,20%, 5,80% og 7,41% respektivt.

I mellemtiden oplever Binance, BeQuant og Crypto.com fortsat den største tilbagegang i markedsandelen i omsætning af spot, faldende med 19,5%, 3,28% og 2,96% til 31,8%, 0,45% og 2,03% respektivt.

Set på derivatvolumener havde OKX og Bybit den største stigning i markedsandel, stigende med 2,75% og 0,61% til 24,9% og 14,2% respektivt.

Binance oplevede dog den største tilbagegang i markedsandel sidste måned, faldende med 2,30% til 47,6%, hvilket var børsens laveste derivatmarkedsandel siden oktober 2020.

Binance var dog den største derivatbørs i november måned med en månedlig omsætning på 1,26 billioner dollar (en stigning på 30,5% sammenlignet med oktober), efterfulgt af OKX ($660 milliarder, en stigning på 53,8%) og Bybit ($375 milliarder, en stigning på 42,9%).

OKX og Bybit var de bedst præsterende derivatbørser målt på stigning i omsætning i den seneste måned, med en stigning på 53,8% og 42,9% respektivt.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button