AltcoinsCardanoDogecoin

One Trading lancerer verdens hurtigste digitale aktiehandelsplatform

One Trading Lancerer Ny Hurtig Handelsplatform

En Hurtig Handelsplatform

Crypto-børsen One Trading er klar til at lancere sin nye handelsplatform i de kommende uger. Ifølge The Block, der rapporterede torsdag den 28. december 2023, vil den nye handelsplatform blive kendt som F.A.S.T, og firmaet hævder, at det vil være den hurtigste digitale aktivhandelsplatform nogensinde.

Unikke Fordel

Josh Barraclough, administrerende direktør for One Trading, udtaler: “Vores team har arbejdet utrætteligt på at skabe en handelsplatform, der omdefinerer hastighed og effektivitet. Med F.A.S.T sigter vi mod at give vores kunder enestående fordele i den konkurrenceprægede verden af kryptohandel.”

Unmatchet Hastighed

Ifølge firmaet fungerer dets matching- og risikomotor på under én mikrosekund. Amazon Web Services har udført en uafhængig hastighedstest på platformen, hvor resultaterne afslørede, at One Tradings fulde tur på 112 mikrosekunder var overlegen i forhold til London Stock Exchange Groups Turquoise-børs med 126 mikrosekunder.

Gratis Handel og Licens

For at tiltrække betydelige institutionelle handlende vil One Trading starte med at tilbyde gratis handel på alle kryptopar. Desuden har platformen indsendt en ansøgning om en MiFID II Trading Venue-licens i Den Europæiske Union.

Baggrund og Forventninger

One Trading rejste tidligere 30 millioner euro i en Serie A-finansieringsrunde ledet af Peter Thiels Valar Venture og ledes af Josh Barraclough. Virksomheden har gennemført beta-test af sin platform med markedsmagere og forventer at tiltrække institutionelle og detailkunder ved lanceringen.

Greg McLoughlin, strategi- og vækstleder hos One Trading, er optimistisk med hensyn til platformens fokus på hastighed og dens evne til at tiltrække store institutionelle kunder gennem lave omkostninger og bedre udførelse.

Top  Minswap oplever enorm vækst med næsten 90% stigning i unikke wallet-adresser på en uge, samtidig med at Cardanos ADA-token også har haft rekordvækst.

Disse oplysninger er baseret på en artikel fra The Block, og de vidner om en spændende og innovativ udvikling inden for kryptohandel.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button