Altcoins

OpenAI präsentiert neues KI-Modell: Worldcoin-Kurs steigt um 16%

OpenAI præsenterer OpenAI o1, en ny serie af avancerede KI-modeller, der har vakt stor interesse på forskellige områder, herunder krypto-markedet.

Forbedrede KI-egenskaber

OpenAI o1 skiller sig markant ud fra tidligere versioner af AI-modeller ved at love forbedrede tænkeevner og bedre præstationer i komplekse opgaver. Modellen er designet til at tænke grundigt over svar, før den reagerer.

KI-testbenchmarks overgået

Selv det mindste model i OpenAI o1-serien overgår evnerne hos tidligere modeller som GPT-4o på vigtige områder som KI-testbenchmarks og simulering af PhD-niveau-udfordringer.

Finansiel påvirkning

Den finansielle indvirkning af denne teknologiske fremskridt blev straks mærkbar i krypto-økosystemet. Markedskapitaliseringen af KI-relaterede tokens steg med 2,1% inden for de seneste 24 timer.

Worldcoin stiger med 16%

Worldcoin (WLD) oplevede en bemærkelsesværdig stigning på cirka 16% efter annonceringen. Selvom prisen har stabiliseret sig efterfølgende og handler til 1,518 USD, er dette især bemærkelsesværdigt, da Sam Altman, medstifter af både Worldcoin og OpenAI, står bag begge projekter.

Kontroversielle tokenomics

Worldcoin er dog kontroversiel i krypto-community’en på grund af dets tokenomics. Kun 434 millioner ud af 10 milliarder WLD-tokens er i omløb, hvilket indikerer et strengt kontrolleret udbud. Med frigivelsen af 2 millioner tokens dagligt fra den 24. juli forventes det, at dette gradvise frigørelsesmekanisme vil skabe et salgspres på markedet og øge volatiliteten.

Kritik og skepsis

Kritikere som ZachXBT har udtrykt bekymring over Worldcoin’s tokenomics på platforme som X (tidligere Twitter). Der spænder fra forsigtig optimisme til åben skepsis, er der delt meninger om fremtiden for WLD-token. Det er bemærkelsesværdigt, at der forventes hyppige “Pump-and-Dump” -aktioner for WLD, men langsigtede prognoser er mere usikre.

Top  Kina fortsætter med at dominere Bitcoin mining trods forbud mod kryptovaluta

Med den nye OpenAI o1-serie af modeller og dets indvirkning på krypto-økosystemet, vil det være interessant at følge udviklingen af både OpenAI’s innovative teknologi og Worldcoin’s kontroversielle rejsen på markedet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button