Altcoins

Optimistisk prisfremgang for Toncoin forventes med det kommende Token Generation Event (TGE) for Hamster Kombat

Hamster Kombat TGE planlagt til juli

Hamster Kombat, en populær Tap-to-Earn spilplatform med over 200 millioner brugere, står overfor sit kommende Token Generation Event (TGE) i juli. Denne begivenhed forventes at have en positiv indvirkning på prisen af Toncoin og på populariteten af TON-Blockchain.

Hamster Kombat og TON-Blockchain

Hamster Kombat’s succes har ført til en stigning i aktiviteten på TON-Netværket, og dette kan tyde på en voksende interesse for potentialet i spillet. HMSTR-tokenet vil blive genereret under TGE’en, og det forventes, at det vil have en rolle i spillet fra juli måned. Der vil også være betydelige opgraderinger af projektet på vej.

Rekordhøj antal brugere

På blot tre måneder har Hamster Kombat nået en imponerende milepæl med 200 millioner brugere. Dette gør det til den tredje hurtigste applikation nogensinde til at nå denne brugerbase. Med et spil, der fokuserer på “Tap-to-Earn” forventes Hamster Kombat at sætte nye rekorder og nå ambitiøse mål.

Fremtidsudsigter

TGE’en vil gøre brug af TON-Blockchain til token-generering og airdrop-distribution. Integrationen af TON-Wallets i spilplatformen vil give Toncoin ekstra værdi. I fjerde kvartal 2024 er der desuden planer om at lancere flere begivenheder og features inden for spillet.

Toncoin’s popularitet

Med lanceringen af virale spil som Notcoin og Hamster Kombat er Toncoin og TON-Blockchain blevet populære. Total Value Locked (TVL) i nettet er steget markant og viser, at interessen for TON vokser.

Aktuel status

Selvom prisen på Toncoin har set et lille fald på 4,96% i de seneste 24 timer, indikerer Relative Strength Index (RSI) stadig en vis købsinteresse. Dog er der tegn på en mulig nedgang i nærmeste fremtid.

Top  Rechtliche Schritte als Reaktion auf die Streichung von XRP von der Grünen Liste: Anwalt stellt FOIA-Antrag beim NYDFS

Toncoin har oplevet en nedgang på 7,6% fra sit all-time high, men er steget med over 431,83% siden juli 2023, hvilket gør det til en af de stærkeste Altcoins på markedet. Den seneste markedskorrektion kan have påvirket prisen på Toncoin, men fremtiden ser lovende ud for dette projekt.

Kilde: Trading

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button