AltcoinsCardanoDogecoin

Over 29.16 Million Residents in Suzhou, China, Have Digital Yuan Wallets: A Success Story of China’s CBDC Project

Suzhou: Stor Succes med Kinas CBDC?

Suzhou, Kina, har rapporteret, at mere end 29,16 millioner beboere nu har digitale yuan-tegnebøger, da nationens CBDC-projekt fortsætter med at vinde fremdrift. Ifølge en Weibo-post fra Suzhou Radio and Television Station foretog personer og virksomheder i Suzhou transaktioner for over 416,811,390,000 dollars værd af CBDC i 2023.

Suzhou: Kinas CBDC Succeshistorie?

Byens embedsmænd sagde, at Suzhous CBDC-transaktioner udgjorde 10% af alle digitale yuan-transaktioner, der blev foretaget i Jiangsu-provinsen sidste år. De tilføjede, at 90% af provinsens transaktionsvolumen blev udført i Suzhou i 2023. Lige under 2 millioner virksomheder, offentlige organer og statslige organisationer i Suzhou har også åbnet virksomhedens digitale yuan-konti. Byens Suzhou Digital Yuan Pilot og Digital Financial Industry Development Working Conference fejrede, at “de relevante indikatorer” viser, at byen “rang første i provinsen” i 2023.

Byen hævdede, at “antallet af aktive tegnebøger i Suzhou er steget flere gange i forhold til 2022.” Både byen og den bredere Jiangsu-provins har gjort betydelige fremskridt med CBDC i de senere år. I maj 2020 annoncerede regeringen i Xiangcheng-distriktet i byen en plan om at begynde at betale “en del” af personalets månedlige lønninger i e-CNY-tokens. Provinsen kom også på internationale overskrifter, da byen Changshu erklærede, at “alle offentlige embedsmænd og ansatte i statslige virksomheder” ville blive betalt i digital yuan fra maj 2023.

Digital Yuan: Stort År for Kinas CBDC?

Kina har ambitiøse planer for sin CBDC i 2024, både nationalt og internationalt. Tidligere på måneden gennemførte Beijing en grænseoverskridende CBDC-transaktion til en værdi af 13,6 millioner dollars i De Forenede Arabiske Emirater. Aftalen gjorde brug af både den emiratiske digitale dirham og digital yuan og fulgte omfattende grænseoverskridende pilotoperationer i Hongkong og Macao.

Top  Koreansk lovgiver angriber DAXA-medlemmers 'manglende ansvar'

Dog har fremkomsten af digital yuan-innovation også ført til en stigning i CBDC-tematiserede svindelnumre, advarede politiet i januar. Svindlere er begyndt at oprette falske digitale yuan-apps, der er designet til at ligne centralbankens officielle CBDC-platforme.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button