AltcoinsCardanoDogecoin

Partnerskab mellem inDAO og Verida sigter mod at skabe omfattende Web3-adoption i Usbekistan

I forbindelse med fremme af Web3 i Uzbekistan har inDAO, en specialiseret organisation inden for blockchain-teknologi, og Verida, en udbyder af selvsuveræne digitale identitetsløsninger, dannet et partnerskab. Partnerskabet sigter mod at fremme den brede adoption af Web3 i Uzbekistan gennem implementering af pilotprojekter og dialog med regeringsinteressenter.

Implementering af Web3-teknologi i Uzbekistan

Partnerskabet mellem inDAO og Verida vil fokusere på at opnå både teknologisk og forretningsmæssig konsensus med det formål at levere en omkostningseffektiv og effektiv digital infrastruktur for Uzbekistan. Dette fremgår af en pressemeddelelse, der blev delt med Cryptonews.com på torsdag.

Mål for partnerskabet

Det siges i pressemeddelelsen, at dette samarbejde også vil tackle brugerens privatliv og digitale sikkerhed inden for sektorer som sundhedsvæsen, uddannelse og ejendomme. Verida og inDAO vil samarbejde direkte med det usbekiske regeringscenter for digital økonomisk forskning for at vise potentialet af Web3-teknologien som en afgørende komponent i Uzbekistans digitale strategi.

Over de kommende år vil virksomhederne gennemføre pilotprogrammer for at vise, hvordan inDAO’s blockchain-teknologi og Veridas selvsuveræne web3-tegnebog og overholdelse af databeskyttelse kan give borgerne kontrol over deres digitale tilstedeværelse.

Skræddersyet digital tegnebog til usbekiske borgere

Et tilpasset edition af Verida-tegnebogen er planlagt til at blive skabt for at imødekomme usbekiske borgeres behov. Denne tilpassede tegnebog, som forventes at debutere i 2024, vil forbinde med inDAO blockchain og køre på Polygon Supernets. Samtidig vil Veridas selvsuveræne database-netværk sikre brugerens legitimationsoplysninger, sundhedsdata og andre private oplysninger, der ikke bør lagres på en offentlig blockchain.

Fremtidige pilotprojekter

De indledende pilotprojekter vil fokusere på partnerskab med lokale universiteter for at implementere nulvidenbevisende legitimationsoplysninger, hvilket muliggør, at studerende kan verificere deres kvalifikationer for potentielle arbejdsgivere. Senere initiativer vil omfatte pilotprojekter på tre hospitaler, hvilket giver brugerne mulighed for at tage kontrol over og håndtere deres sundhedsoplysninger sikkert.

Top  Shenzhen, Kina, øjner gennembrud for vedtagelse af CBDC

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button