AltcoinsShiba Inu

Partnerskab og verdensomspændende accept af Shiba Inu – En game-changing annoncering på vej

Das Shiba Inu Team: Fokuseret på Verdensomspændende Accept

I de seneste måneder har teamet bag Shiba Inu arbejdet hårdt, og den seneste udvikling er en særlig annoncering, som er blevet antydet af chefudvikler Shytoshi Kusama. Kusama omtalte først annonceringen sidste uge, hvor han sagde, at den ville være “Game-changing”, og Shiba Inu-marketingchef Lucie sagde, at den ville sprænge internettet. Mens fællesskabet ser spændt frem mod denne annoncering, har Kusama givet yderligere indblik i partnerskabet og årsagerne til samarbejdet.

Fremme af verdensomspændende accept af Shiba Inu

I en trådpost på X (tidligere Twitter) den 16. december sagde udvikler Kusama, at han ser frem til annonceringen, som skulle finde sted senere på ugen. Indlægget handlede imidlertid ikke kun om annonceringen, men Kusama henviste også til SHIB-afbrændingerne, som teamet udfører.

Den ledende udvikler forklarer, at disse SHIB-afbrændinger kun vil have effekt, hvis SHIB bliver indført globalt. Kusama forklarer, at den globale udbredelse af Shiba Inu er steget i det forgangne år, men endnu ikke er tilstrækkelig, derfor har teamet indgået det næste partnerskab.

Kusama mener, at den eneste måde at fremme den globale accept af token og blockchain på er ved at indlede en ny æra af krypto, blockchain og Web3. Alt dette, ifølge udvikleren, skal ske gennem “et netværk af decentraliserede ledere, tidlige adoptanter og dem, der er trætte af status quo”.

I løbet af partnerskabet forklarer Kusama, at formålet med partnerskabet er at “fuldføre dette banebrydende eksperiment, der er kendt som Shiba Inu”. Han tilføjede: “Det udvider potentiel vores statsområde og vil bekræfte #SHIBARMY som verdens største fællesskab, men kun med jeres hjælp.”

Top  Bullenmarkt i opstart: Forventes at indlede parabolisk opadgående trend

SHIB brænder på højtryk

Det Shiba Inu-team har holdt deres løfte om at brænde store mængder SHIB og har fortsat deres initiativ til masseafbrænding. Søndag fuldførte teamet deres anden store afbrænding inden for en måned. De brændte mere end 8,6 milliarder SHIB til en værdi af 85.597 dollar.

Afbrændingen førte til en markant stigning i SHIB-afbrændingsraten, hvilket resulterede i en massiv stigning på 779.000% på en enkelt dag. Denne afbrænding følger det samme mønster som den første store afbrænding, der fandt sted den 5. december, hvor lidt over 8,2 milliarder tokens blev brændt.

Der forventes stadig mange store afbrændinger, da Kusama tidligere har antydet, at SHIB for mere end 1,2 millioner dollar vil blive brændt. Dette tal henviser til den samlede værdi af BONE, som kommer fra gebyrerne fra Shibarium-netværket. Når disse afbrændinger udfolder sig, forventes entusiasmen i fællesskabet at stige, hvilket potentielt vil føre til en prisstigning.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button