AltcoinsCardanoDogecoin

Playnance annoncerer lanceringen af PlayBlock på Arbitrum Orbit: Nyt Layer-3 spilekosystem i web3 gaming.

Playnance har annonceret den planlagte lancering af PlayBlock, et Layer-3 gaming-økosystem udviklet på Arbitrum Orbit.

En pressemeddelelse delt med Cryptonews.com afslørede, at PlayBlock sigter mod at forbedre Playnances tilbud på web3 gaming-området og tiltrække over 10.000 daglige aktive brugere ved at tilbyde et udvalg af spilmuligheder.

Gaming Network med forbedret brugeroplevelse

I samarbejde med Gelatos Rollup-as-a-Service (RaaS) Platform sigter PlayBlock mod at forbedre web3 gaming ved at eliminere gasgebyrer og udfordre traditionelle blockchain-barrierer. Dette initiativ kunne tilbyde spiludviklere brede white-labeling-muligheder og problemfri platformintegrationer for at overvinde almindelige brugeroplevelseshindringer.

Roman Levi, CTO hos Playnance, understregede platformens designmål. “Vores ambition drives af målet om at kombinere fordelene ved Web3 on-chain gaming med sjov og tilgængelighed fra traditionelle spil, alt uden web3 kompleksitet,” udtalte han.

Kæden er designet til at understøtte en bred vifte af spil, fra decentraliseret handel til sport og arkadegenrer, der sigter mod at appellere til en bred brugerbase.

PlayBlock med Arbitrums teknologiske fordele

PlayBlock udnytter også Arbitrum Nitros rollup-teknologi til sine operationer. Denne kombination er beregnet til at fremme en mere brugervenlig gameplay-oplevelse på blockchain, der forbedrer aspekter som gennemsigtighed, retfærdighed og ejerskab af in-game-aktiver.

Integrationen med Arbitrum Anytrust-teknologi muliggør desuden, at netværket kan prale af en 250ms bloktid og næsten øjeblikkelig transaktionsafslutning, hvilket letter behandlingen af tusindvis af transaktioner hvert sekund.

PlayBlock vil også introducere PBG-tokenet og bruge Orbits native gas-token-funktion til at tilbyde et nul-gasgebyrmiljø for gamere. Derudover planlægger indførelsen af PlayBlock Layer3’s egen stablecoin USDP, der er fastgjort til den amerikanske dollar, at mindske markedsvolatilitet.

Top  Ethereum-samfundet forsvarer Vitalik Buterins vision for Layer 2 løsninger

“Playnance henvendte sig til os med en anmodning om at designe en end-to-end gaming-platform, der understøtter tusindvis af spil og millioner af brugere,” sagde Gelato-grundlægger Hilmar Orth.

“Vi udviklede en gaming-first, fuldt serviceret, auto-skalerbar rollup-infrastruktur, der muliggør Playnance at vokse og skalere hurtigt, samtidig med at de fokuserer på deres kerneforretning,” udtalte Orth.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button