Altcoins

Polygon kündigt Token-Migration an: Nutzeraktivität fällt auf Mehrmonatstief

Die Layer 2 Skalierungslösung, Polygon har annonceret deres længe ventede token-migration fra MATIC til POL den 4. september. Samme dag faldt netværkets brugeraktivitet til et fler-måneders lavpunkt.

Polygon-Nutzer observerer fra sidelinjen

Data fra Polygonscan viser, at den samlede antal transaktioner på Polygon Proof-of-Stake (PoS) kæden var 2,44 millioner på søndag, hvilket er det laveste siden december 2023. Et fald i antallet af transaktioner tyder på, at færre brugere er aktive. I tilfældet med Polygon kan den forestående migration fra MATIC til POL føre til, at brugere forsinke transaktioner, indtil overgangen er fuldført.

De dæmpede kursudvikling af MATIC afspejler det seneste aktivitetsfald i netværket, hvor altcoin handles på 0,41 USD – en stigning på kun 3 procent i de seneste 24 timer. På trods af en 27 procent stigning i handelsvolumen til 142 millioner USD har usikkerheden om overgangen til POL bidraget til tilbagegangen.

MATIC-Kursudsigt: Efterspørgslen stiger langsomt

Selvom MATIC ikke oplevede en betydelig stigning i kursen efter Polygon-annonceringen, var der en bemærkelsesværdig stigning i købsaktiviteten på dens 12-timers diagram. På nuværende tidspunkt er den Relative Strength Index (RSI) for tokenen stigende og er tæt på at overskride den neutrale 50-linje.

Dette forsøg på at krydse midterlinjen indikerer, at købstrykket stiger. Det signalerer, at MATIC går over fra en lidt bearish til en mere neutral eller lidt bullish dynamik.

Hvis dette købstryk øges, kunne tokenets kurs stige til en 30-dages høj på 0,55 USD. Det kan dog falde til 0,33 USD, hvis markedstendensen ændrer sig fra positiv til negativ og salgsaktiviteten stiger markant.

Top  Tethers diversificering af krypto-investeringer: Fra Celsius-Netværket til bæredygtig bitcoin-minedrift og indflydelsen på udviklingslande

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button