Altcoins

Pump.fun annoncerer lancering af egen coin og avanceret handelsplatform

Pump.fun planlægger at lancere deres egen Coin og introducerer avanceret handelsterminal

Pump.fun, en platform baseret på Solana og dedikeret til memecoins, har nylig antydet, at de vil lancere deres egen Coin for at belønne deres tidlige brugere. Denne spændende nyhed blev afsløret under en X-Space-session den 19. oktober, hvor teamet også præsenterede deres nye professionelle handelsterminal, Pump Advanced.

Solana-platformen Pump.fun planlægger at starte en Coin og introducerer avanceret interface

I løbet af sessionen afslørede Pump.fun planer om at lancere deres egen Coin. Selvom der ikke blev angivet en præcis tidsplan, bekræftede teamet, at en del af Coin-forsyningen vil blive fordelt som belønning til de tidlige støtter.

“Vi vil sørge for at belønne vores tidligste brugere,” forklarede teamet.

Denne nyhed blev mødt med begejstring i fællesskabet. Nogle tror, at en veltilrettelagt airdrop kunne markant forbedre likviditeten. En kryptoanalytiker foreslog, at airdropet skulle sigte mod toptradere, udviklere og andre nøglepersoner baseret på metrikker som handelsvolumen og Coin-ydeevne.

“De tidlige brugere vil blive belønnet, men vi har arbejdet med dette projekt i et stykke tid. Hvis de inkluderer en fortjenestebetaling for Coin, kunne det være enormt,” forklarede airdrop-skaber Vex.

Ud over Coin-annonceringen præsenterede Pump.fun Pump Advanced, en opgraderet handelsterminal til professionelle handlere. Dette nye interface tilbyder avancerede funktioner som live-diagrammer, statistikker for de øverste ejere, realtidsdiskussioner om sociale aktiviteter og forbedrede filtre, alt sammen for at forbedre handelsoplevelsen.

En nøglefunktion ved terminalen er integrationen med ikke-forvarrede tegnebøger via autentiseringsplatformen Privy. I løbet af den første måned opkræver brugerne ingen transaktionsgebyrer.

Pump.fun-teamet understregede, at det avancerede interface hjælper brugerne med at maksimere deres handelspotentiale ved at tilbyde en overskuelig, datarig oplevelse med lave gebyrer.

Top  Domstolens afgørelse i SEC vs. Ripple Labs-sag kan ende med $20 millioner i sejr for Ripple

Imens fortsætter Pump.fun sin succes trods konkurrence fra Trons SunPump-netværk. Ifølge Dune Analytics har platformen opretholdt stærk handelsaktivitet, hvilket har ført til høje daglige aktive adresser og en stigning i Coin-oprettelse.

På den seneste dag registrerede Pump.fun næsten 100.000 daglige aktive adresser, med over 31.000 Coin lanceret på platformen. I rapportperioden var omsætningen på den Solana-baserede platform ca. 2 millioner USD.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button