AltcoinsCardanoDogecoin

Religiøse ledere anklaget for at svindle for 3 millioner dollars med kryptovaluta – “Gud er ikke færdig med INDXcoin”

En Colorado pastor og hans kone er blevet beskyldt for at orkestrere et $3 millioners krypto-svindel, og de vil fortsat have deres konti frosset af reguleringsmyndighederne, efter at en dommer, der har med sagen at gøre, besluttede det denne uge.

Afsløring af en $3 millioner Krypto-svindel

For bare over en uge siden blev Pastor Eli Regalado og hans kone, Kaitlyn Regalado, anklaget for svindel af Colorado Division of Securities, efter at det blev opdaget, at parret havde beriget sig selv med krypto for en værdi af $1,3 millioner.

Regaladoerne lancerede deres egen krypto kaldet INDXcoin gennem Kingdom Wealth Exchange, en tro-baseret krypto-børs, som også blev oprettet af parret.

Ifølge en pressemeddelelse fra Colorado Division of Securities målrettede Regalado mennesker fra de kristne samfund i Denver og hævdede, at Gud direkte havde fortalt ham, at investorer ville blive velhavende, hvis de investerede i INDXcoin.

Rollen af INDXcoin i Krypto-svindel

I alt indsamlede Regaladoerne over $3,2 millioner fra mere end 300 personer til fordel for deres svindel. Ifølge anklagerne, som blev citeret i Denver Post, brugte ægteparret derefter en stor del af midlerne på en Range Rover, renovering af hjemmet, kosmetisk tandpleje og mere.

Imens vidste parret, at INDXcoin reelt set var værdiløst efter en rapport fra revisoren Hacken, der kaldte INDXcoin-koden “usikker, usikker og fyldt med alvorlige tekniske problemer,” og gav den en vurdering på “nul ud af 10.”

Uanset rapporten fortsatte Regaladoerne angiveligt med at promovere INDXcoin som en lavrisiko, højprofiterende investering.

Top  XRP-Preis gibt nach Teilsieg gegen die US-Börsenaufsichtsbehörde nach, aber Aufwärtstrend könnte sich fortsetzen

“Gud er ikke færdig med INDXcoin”

I en sidenhen slettet video fra INDXcoins hjemmeside indrømmede Eli Regalado tilsyneladende anklagerne, der blev rejst mod ham og hans kone.

“Anklagerne går ud på, at Kaitlyn og jeg berigede os selv med $1,3 millioner, og jeg vil bare komme ud med at sige, at de anklager er sande,” sagde den anklagede pastor.

Eli Regalado hævdede derefter, at $500.000 af værdien af pengene, som blev taget, gik til IRS, mens “et par hundrede tusinde” gik til en renovering af hans hjem “som Herren befalede os.”

“Gud er ikke færdig med dette projekt,” fortsatte han. “Gud er ikke færdig med INDXcoin.”

Regaladoerne var ude af byen og deltog ikke i mandagens høring.

“Denne sag er en sørgelig sag for mig,” sagde Denver District Court Judge David Goldberg mandag. “Det er en af de mere grove tilfælde, jeg har set, hvor nogen i troens navn, Herrens navn, har bedrevet overgreb mod sine kirkemedlemmer, og han gjorde det i Herrens navn.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button