AltcoinsCardanoDogecoin

Representative French Hill Kritiserer Gary Genslers Lederskab og Kræver SEC-Reform

United States Securities and Exchange Commission (SEC) Chair Gary Gensler står over for øget kritik af hans håndtering af den føderale agentur efter en høring mandag afholdt af U.S. House Committee on Financial Services (HCFS). Komiteen dykkede ned i potentielle SEC-reformer og undersøgte bekymringer vedrørende agenturets seneste handlinger.

Rep. French Hill kritiserer Genslers lederskab, kræver SEC-reform

Ifølge komiteens memorandum har Genslers retning vakt “betydelige bekymringer” blandt dens medlemmer, idet kommissionen citerede “hurtig fremdrift med at foreslå og færdiggøre talrige nye regler” og utilstrækkelige høringsperioder, der ellers ville tillade interessenter at give indflydelsesrig feedback om foreslåede regler i forbindelse med Administrative Procedures Act.

HCFS’ næstformand, repræsentant French Hill (R-LA), kritiserede kommissionens reguleringsvedtagelsesmetode og understregede dens negative økonomiske konsekvenser for det amerikanske folk og den presserende nødvendighed af SEC-reform.

Hills udtalelse understreger det presserende behov for SEC-reformer for at adressere disse problemer og sikre, at agenturet opererer inden for sine lovlige rammer.

“Som følge af den grove magtmisbrug er kommissionen pålagt at betale de juridiske omkostninger – hvilket betyder, at vores vælgeres skattekroner nu bruges til at betale for SEC’s overgreb og fiaskoer,” udtalte Hill.

“Uanset om det er at nægte at overholde Administrative Procedures Act eller ikke at levere klare retningslinjer for det digitale aktiv-økosystem, er det klart, at SEC under Gary Gensler skamløst og gentagne gange overskrider sine lovmæssige beføjelser,” tilføjede han.

Imens kritiserede David Burton, seniorforsker i økonomisk politik hos The Heritage Foundation, det føderale agenturs fokus på sociale retfærdighedsinitiativer, herunder klimaoplysninger og mangfoldighed, lighed og inklusion over “alvorlige spørgsmål” relateret til dets “kerneopgave.”

Top  ADA-prisen er faldet med 3%, men stigende vækst i økosystemet og bullish tecken får investorerne til at spørge: "Går Cardano mod nul?"

Rep. Waters spiller djævelens advokat

HCFS’ rangordnede medlem Maxine Waters gik imod komiteens bekymringer og argumenterede for vigtigheden af SEC-reformer for at øge gennemsigtigheden på uregulerede private værdipapirmarkeder. Hun argumenterede også for mere omfattende klimaoplysninger.

“For god ordens skyld er vores SEC vores betjent på blokken, der beskytter investorerne,” udtalte Waters.

På samme måde hævdede Alexandra Thornton, seniorrådgiver for finansiel regulering for en inklusiv økonomi hos Center for American Progress, at “modstandere af SEC” misbruger rimelige administrative procesbeskyttelser og gør dem til årelange hindringer for agenturets handlinger.

“Desværre har et håndfuld relativt nye domstolsafgørelser gjort denne proces langt mere byrdefuld for agenturet og bragt vigtige regler i fare,” fortsatte Thornton og hævdede, at disse ydre pres “belaster” det føderale agentur fra fuldt ud at reagere på bekymringer.

SEC’s reguleringsmetode mislykkes

Mandagens høring i House Committee of Financial Services kommer midt i en bølge af kritik af Genslers ledelse af SEC, især efter dommer Robert Shelbys fordømmelse af kommissionens håndtering af den fejlslagne sag mod Debt Box og kaldte det en “grotesk magtanvendelse.”

Shelby har senere besluttet at afvise SEC’s retssag mod kryptofirmaet uden fordomme.

Cryptonews.com har forsøgt at få en kommentar fra SEC.


Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button