AltcoinsRipple

Ripple behält den größten Teil seiner XRP-Reserven bis 2027 – hier ist, was das für das Unternehmen bedeutet.

Ripple er den største XRP-indehaver, og de fleste af deres beholdninger er låst i tillidskonti frem til 2027. Hver måned frigiver og forvalter virksomheden 1 milliard tokens, hvoraf en vilkårlig del igen låses eller beholdes.

I december beholdt Ripple 200 millioner XRP. Normalt sender virksomheden hver måned det beløb, de ønsker at beholde, til denne konto og overfører det senere til en ubemærket adresse. Derefter videreføres beløbet til en række andre ubemærkede adresser, der sandsynligvis kontrolleres af den samme ejer, indtil XRP-tokens når centraliserede børser.

Ripple anvender normalt hele det frigivne beløb i de fleste måneder. I andre tilfælde sælger virksomheden kun en del af det og beholder resten i deres beholdninger.

Det bemærkes dog, at Ripple allerede har brugt 240 millioner af de 200 millioner XRP, der blev frigivet i december. Dette betyder, at virksomheden har brugt en del af de reserver, de akkumulerede i 2023, for at sælge dem inden årets udgang.

Salget blev opdelt i tre portioner, efter at de 200 millioner XRP var modtaget af “Ripple (22)” den 1. december. Først blev der solgt 60 millioner den 6. december, efterfulgt af yderligere 60 millioner seks dage senere. Til sidst konsoliderede Ripple deres overskydende salg med en 120 millioner XRP-transaktion den 20. december til samme destination.

Det bemærkes, at der stadig er 96,34 millioner flydende XRP tilbage på Ripples konto, der kan sælges når som helst. Dette beløb svarer til 57,87 millioner dollars ved handelsprisen på 0,62 dollars pr. token på tidspunktet for udgivelsen.

Ripple har indtil nu solgt tokens for i alt 148,80 millioner dollars i december, og det blev direkte overtage af virksomheden og dens aktionærer.

Top  Alchemy Pay Expands Further into U.S. Market with Acquisition of Money Services License in Iowa

Disse salg udgør XRP’s tilbudsflation, da de frigivne tokens kommer i omløb hver måned. I sidste ende kan Ripple direkte påvirke økonomien i deres token samt dets fremtidige pris og værdi, som allerede er rapporteret af Coinphony.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button