AltcoinsRipple

Ripple beschuldigt for at manipulere markedet: Hvad betyder det for XRP?

Ripple og XRP: Spekulationer om markedsmæssig kontrol

Introduktion

I den seneste tid har Ripple og især dets kryptovaluta XRP været omdrejningspunkt for spændende drama. Anklager om markedsmæssig manipulation og systematisk salg af store mængder XRP har skabt uro i krypto-communityet.

Ripple’s kontrol over markedet

Kritikere hævder, at Ripple’s handlinger fører til prisfald og giver dem for meget kontrol over markedet. Dette blev yderligere underbygget, da en stor transaktion på 60 millioner XRP fra en Ripple-kontrolleret wallet-adresse til en ukendt wallet-adresse blev afsløret.

Programmatiske salg af XRP

Samtidig er diskussionerne om de programmatiske salg af XRP dukket op igen. En bruger har delt historien om, hvordan Ripple i 2017 leverede XRP til tre Market Maker med det formål at sælge det på markedet, hvilket førte til et prisfald af kryptovalutaen. Der er også anklager om, at Ripple bruger såkaldte 4t- og 6t-bots til at foretage programmatiske salg på børser.

Ripple’s reaktion

Ripple CTO David Schwartz har udtalt sig i en social media-tråd og understreget, at Ripple har stoppet de programmatiske salg af XRP og nu kun sælger deres beholdninger via ODL-transaktioner. ODL-metoden muliggør øjeblikkelige grænseoverskridende transaktioner og er Ripples unikke betalingsløsning.

Afslutning

Selvom XRP’s tokenpris har været stabil på 0,54 dollars og oplevet en stigning på 2% i de seneste 30 dage, har de seneste transaktioner af Ripple til ukendte wallets skabt spekulationer om mulige store salg. Det er vigtigt for investorer at foretage deres egen research, da investeringer i kryptovaluta altid indebærer risici. Det vil være interessant at følge udviklingen af disse anklager og diskussioner om Ripple og XRP.

Top  Ethereum Co-founder Vitalik Buterin's Account Hacked: Users Face Financial Losses and Stolen NFTs

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button