AltcoinsRipple

Ripple-CEO bekræfter ingen planer om børsnotering og annoncerer lancering af Stablecoin

Ripple-CEO Brad Garlinghouse afviser muligheden for en børsnotering

Brad Garlinghouse, CEO hos Ripple, har for nylig kommenteret spekulationer om en potentiel børsnotering af hans virksomhed i USA. Under en diskussion på Korea Blockchain Week (KBW) i Seoul sagde han, at han “ikke har interesse” i dette emne.

Garlinghouse antydede, at deres manglende interesse skyldes det regulatoriske klima i landet. Han fortalte, at han har frarådet folk at etablere deres virksomheder i USA, da det kun ville medføre “endnu flere juridiske omkostninger.” Kort sagt, det er mere besvær, end det er værd.

De regulatoriske udfordringer for Ripple

I de seneste år har virksomheden haft problemer med den amerikanske børsmyndighed (SEC) på grund af påståede overtrædelser af værdipapirlove, især i forbindelse med salget af XRP. Sagen førte til en banebrydende, men mærkelig dom.

Dommer Analisa Torres besluttede, at XRP ikke er et værdipapir, når det handles på kryptobørser, men at salget til institutionelle investorer svarer til et uregistreret tilbud af værdipapirer. Baseret på dette krævede SEC en bøde på omkring 2 milliarder dollars fra virksomheden. Senere reducerede dommeren bøden til 125 millioner dollars for Ripple. Ripple gjorde imidlertid brug af deres ret til at appellere sagen.

Garlinghouse udtrykte tillid til deres juridiske position. Han benyttede også lejligheden til at kritisere SEC’s “regulering ved håndhævelse” i kryptoindustrien. Han hævdede, at dette var årsagen til, at SEC-formand Gary Gensler var kommet på kant med både republikanerne og hans demokratiske allierede.

Ripple Stablecoin “meget tæt” på lanceringen

Garlinghouse leverede vigtige opdateringer om Ripple’s stablecoin. I første halvdel af 2024 planlægger virksomheden at lancere en stablecoin, der er pegget 1:1 til den amerikanske dollar. Stablecoin’en vil først blive lanceret i USA og derefter i Europa og Asien, koblet til euroen og den dominerende asiatiske fiatvaluta.

Top  Danske kryptoaktiechefer søger godkendelse til spot Ethereum ETFs i USA

CEO’en forklarede, at stablecoin’en Ripple USD (RLUSD) vil blive navngivet. Indtil videre er de “meget tæt” på lanceringen i USA. Han sagde, at det kunne være om et par uger, ikke måneder.

Indtil videre dominerer USDT fra Tether og USDC fra Circle markedet for stablecoins. USDT står for 70 % af det globale stablecoin-udbud, mens USDC ejer en andel på 21 %.

Garlinghouse ser i øjeblikket en mulighed for, at USDC mister sin pegning. Han mener, at trenden, der begyndte for 18 måneder siden, skaber en markedsmulighed for en “troværdig aktør, der allerede samarbejder med mange finansielle institutioner”.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button