AltcoinsRipple

Ripple-CEO Brad Garlinghouse: XRP-Ledger hat das Potenzial, SWIFT zu revolutionieren

I et nylig interview understregede Ripple’s administrerende direktør, Brad Garlinghouse, potentialet i XRP Ledger for at revolutionere det globale bank- og betalingssystem, der i øjeblikket domineres af det amerikanske SWIFT-system. Garlinghouse mener, at XRP er en fremragende alternativ løsning.

Garlinghouse forklarede, at Ripple leverer likviditet og andre messaging-løsninger gennem XRPL. Den robuste og innovative arkitektur kan erstatte den ældre arkitektur fra SWIFT – der er omkring 40 år ældre – samt likviditet leveret af andre globale banker som Citi.

Ripple’s administrerende direktør forklarede, at kernen i XRPL’s innovation ligger i kombinationen af likviditet og messaging i én løsning. SWIFT har sine begrænsninger, da det er et rent beskedprotokol, der forbinder finansielle institutioner globalt. Garlinghouse påpegede, at SWIFT’s arkitektur kun har ændret sig minimalt siden grundlæggelsen for fem årtier siden.

I denne hurtige digitale verden er SWIFT endelig blevet langsomt og fejlbehæftet. Ripple’s teknologi sigter mod at overvinde disse begrænsninger ved hjælp af moderne innovationer for at muliggøre hurtigere, mere effektive og omkostningseffektive grænseoverskridende betalinger.

Ripple anvender decentral teknologi til at lette realtidsafviklingen og reducere tiden for grænseoverskridende betalinger fra dage til blot få sekunder til en brøkdel af omkostningerne. BRICS-landene søger allerede efter en SWIFT-alternativ, og XRPL fra Ripple kan finde en god plads her, ifølge CNF.

XRPL og SWIFT i sammenligning

Garlinghouse understregede de langsomme behandlingstider og fejlprocenter forbundet med SWIFT. I øjeblikket har SWIFT-protokollen en fejlprocent på 6%, som skyldes ikke-matching af oplysninger som kontodata. Dette resulterer i forsinkelser i transaktioner og øger sandsynligheden for tilbageføringer.

Det er en kendsgerning, at SWIFT er en ensrettet messaging platform. Derfor skal alle fejl og unøjagtigheder rettes manuelt, hvilket fører til yderligere forsinkelser. Garlinghouse sagde, at Ripple’s decentrale teknologi markant kan reducere denne fejlprocent og samtidig give realtids feedback til input af transaktionsdetaljer. Ripple’s administrerende direktør mener, at denne realtidsfeedback kan reducere fejl til en forsvindende sats på 0,1%.

Top  Influencer Logan Paul sagsøger YouTuber "Coffeezilla" for bagvaskelse

“I stedet for en fejlprocent på 6%, som angivet for SWIFT, ser vi kun 10 bips fejl,” sagde Garlinghouse.

I modsætning til ineffektiviteterne ved SWIFT’s messaging-integration, introducerer Ripple’s løsning en likviditetsmekanisme, der leveres af flere traditionelle finansielle institutioner som Citi fra bankerne. Ved at integrere likviditet i transaktioner via XRP giver Ripple finansielle institutioner mulighed for at frigive kapital, der normalt ville være bundet på forudfinansierede konti på forskellige markeder. Denne innovative tilgang har potentiale til markant at forstyrre det globale banksystem. En markedsanalytiker mener, at selv hvis XRP bidrager til 10% af SWIFT-betalingerne, kan den stige til 10 dollar, ifølge CNF.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button