AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Ripple indgår partnerskab med Axelar for RWA-tokenisering og cross-chain kommunikation på XRPL

Ripple Partners with Axelar for RWA Tokenization and Cross-Chain Communication on XRPL

Ripple har indgået et partnerskab med Axelar Foundation for at forbedre interoperabiliteten på XRP Ledger (XRPL) blockchain og fokusere på at fremme tokeniseringen af real-world assets (RWAs).

Dette samarbejde sigter mod at give udviklere nye integrationsmuligheder og udvide XRPL’s indflydelse inden for finansielle tjenester.

Udvidelse af XRP Ledger’s brugbarhed i kryptosektoren

Gennem dette samarbejde vil udviklere få adgang til Axelar’s General Message Passing (GMP) protokol, hvilket muliggør interaktion med smart contracts på mere end 55 blockchains. Ved at udnytte XRPL’s årti lange pålidelighed og stabilitet vil udviklere have adgang til en betroet platform til tokenisering og effektiv udveksling af crypto-native og real-world assets.

Integreringen af Axelar’s netværk med XRPL vil muliggøre sikre og effektive aktivtransaktioner på tværs af mere end 55 sammenkoblede blockchains. Denne integration vil lette problemfri implementering af decentraliserede applikationer (dApps) på XRPL, Ripples offentlige blockchain.

Vigtige fordele ved dette partnerskab inkluderer udvidelse af likviditet for stablecoins og højt værdsatte aktiver. Til dette kan udviklere bruge XRPL’s indbyggede funktioner, herunder dens decentraliserede børs (DEX), kommende automatiserede market maker (AMM) og anerkendte betalingssystem, kendt for dets sikkerhed og effektivitet.

Desuden sikrer Axelar’s cross-chain sikkerhedsapproach, baseret på tilladelsesløs proof-of-stake validering, sikre transaktioner på tværs af sammenkoblede blockchains. XRPL vil blive integreret i Axelar’s sikre cross-chain infrastruktur gennem en multi-signature kontrakt med 32 Axelar valideringsnoder, hvilket yderligere forbedrer netværkets sikkerhed og robusthed.

XRP Integration med Axelar-protokollen åbner døre for tokenisering af real-world assets

Georgios Vlachos, medstifter af Axelar-protokollen og direktør hos Axelar Foundation, udtrykte begejstring over XRPL-integrationen og fremhævede Axelar’s evne til at skabe problemfrie brugeroplevelser på tværs af forskellige konsensusmekanismer.

Top  Fintech hearing reveals calls for increased regulation and accountability in the banking sector

David Schwartz, Ripples Chief Technology Officer og XRPL medstifter, understregede potentialet for tokeniserede RWAs i at drive blockchain-økonomien fremad. Han forventer en øget adoption af tokeniserede RWAs til collateralized lån på traditionelle låneplatforme.

“Tokenisering af real-world assets vil være drivkraften i blockchain-økonomien med fast ejendom, råvarer og statsobligationer og obligationer som de førende brugssager.”

XRP Ledger har eksisteret i over et årti og har vist stabil vækst i daglig aktivitetsvolumen. Ifølge en rapport fra Messari oplevede nettværket en stigning på 8,8% i daglig aktivitetsvolumen i 2023, drevet af forskellige transaktionstyper, herunder en markant stigning i ikke-udskiftelige tokens (NFT) aktivitet.

Axelar, en canadisk opstart grundlagt i 2020, tilbyder en interoperabilitetsløsning, der muliggør problemfri kommunikation mellem blockchains uden mellemled. Denne integration sigter mod at lette tokeniseringen af real-world assets og dermed udvide blockchain-adopteringen.

Tokenisering, processen med at repræsentere rettigheder til et aktiv som digitale tokens på en blockchain, får momentum. Investeringsbanken Citi forudser, at RWA-tokenisering kunne udvikle sig til en betydelig brugssag i kryptorummet og potentielt nå $4-5 billioner inden 2030.

Denne vækst forventes at blive drevet af tokeniseringen af aktiver som private equity, fast ejendom og gældsmarkeder, hvor private equity især opstår som en meget tokeniseret aktivklasse på grund af dens likviditet og fordelene ved fraktionering.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button