AltcoinsRipple

Ripple klargør programmatiske XRP-verkøb og markedsindflydelse

Ripple klarlægger programmatiske XRP-udsalg og deres virkning på markedet

Klaring af matic-udsalg og markedsudvirkninger

Brad Garlinghouse, administrerende direktør for Ripple, har udtalt, at udsalget af XRP er blevet nøje forvaltet for at undgå uønskede virkninger på markedsprisen. Han forklarede, at udsalget af XRP til børser er en del af Ripple’s market-making-aktiviteter og har til formål at lette likviditeten og fremme mere gnidningsfrie transaktioner. Garlinghouse har understreget, at disse transaktioner ikke har til hensigt at manipulere markedsprisen, men derimod at reducere Ripple’s XRP-beholdning. Desuden har Ripple besluttet at stoppe de planlagte salg fra første kvartal 2023 for at fremme et stabilt og retfærdigt handelsmiljø for XRP.

On-Demand-Likviditet fra Ripple og dens funktion

En anden vigtig del af Ripple’s forretningsaktiviteter er On-Demand Liquidity (ODL)-service, som er designet til at lette internationale betalinger og konvertere midler til XRP for hurtige grænseoverskridende transaktioner. Garlinghouse forklarede, at denne proces involverer køb af XRP, konvertering til lokal valuta og gennemførelse af betalingen. Han understregede, at dette naturligt fører til et netto salg af XRP, da Ripple ender med færre XRP end de solgte til betalingen.

I sin erklæring bekræftede Garlinghouse, at Ripple har gjort alt for at minimere prisvirkningerne af de planlagte salg og insisterede på, at disse salg ikke har til hensigt at manipulere markedsprisen. Med disse foranstaltninger har Ripple til hensigt at skabe tillid og sikre en retfærdig behandling af XRP på markederne.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Scorpion Casino's $SCORP Takes the Lead in the Online Gambling Boom

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button