AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Ripple Labs Samarbejder med Hongkongs Fubon Bank om at Tilbyde Adgang til Ejendomsejerskab.

Ripple Labs samarbejder med Fubon Bank i Hongkong om et pilotprogram, der tilbyder adgang til ejendomsejerandele for beboere.

Ifølge udvikleren af XRP-kryptocurrency afslørede samarbejdet, at det er en del af det e-HKD-pilotprojekt. Ripple og Fubon Bank blev udvalgt til at demonstrere en anvendelse af afviklingen af tokeniserede aktiver.

I den foreslåede løsning bruger partnerne “højteknologisk teknologi” til at tilbyde en kreditlinje til boligejere (HELOC). Det kollektive mål med venturen er at imødekomme den stigende efterspørgsel efter tokeniseret ejendomsejerandel.

HELOC-pilotprojektet indebærer også deltagelse fra fem nøglespillere, herunder Hex Trust, Stratford Finance, KodeLab, BCW og TOKO.

e-HKD er Hongkongs centralbankens digitale valuta (CBDC), som blev lanceret i maj. Regulatoren – Hong Kong Monetary Authority (HKMA) – påpegede, at e-HKD har potentialet til at afvikle betalinger hurtigere og mere omkostningseffektivt.

“Fuldt ejendomstitelindhavertokenisering, udvidelse af piloten til bredere udlånsmarkeder og udforskning af internationale anvendelser” er potentielle udviklinger, bemærkede selskabet.

e-HKD-pilotprogrammet bemærkede, at kunderne ville modtage en simuleret adgang til HELOC-funktionen gennem bankens ansøgning. “Efter accept oprettes automatisk en e-HKD-tegnebog, og en tokeniseret version af ejendommen tildeles kunderne.”

Piloten tilbyder også et fleksibelt trækningsbeløb, der giver kunderne kontrol over e-HKD-fondene døgnet rundt.

Ripple Labs tilføjede, at de vil udvide anvendelsesområderne for HELOC-piloten baseret på resultaterne.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Celsius-kursen stiger, på trods af tidligere CEOs anholdelse

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button