AltcoinsRipple

Ripple og Axelar Foundation samarbejder om at forbedre XRP Ledger interoperabilitet og fremme tokeniseringen af Real-World Assets

Ripple har indgået et partnerskab med Axelar Foundation for at forbedre interoperabiliteten af XRP Ledger (XRPL) Blockchain og fremme tokeniseringen af Real-World Assets (RWAs). Denne samarbejde sigter mod at give udviklere nye integrationsmuligheder og udvide XRPL’s indflydelse på finansielle tjenester.

Udvidelse af XRP Ledgers nytte i kryptosektoren

Gennem dette samarbejde får udviklere adgang til Axelars General Message Passing (GMP)-protokol, der gør det muligt for dem at interagere med smart contracts på mere end 55 blockchains. Ved at udnytte XRPL’s årtiers pålidelighed og stabilitet får udviklere adgang til en troværdig platform til tokenisering og effektiv udveksling af kryptoaktiver og reale aktiver.

Integrationen af Axelar-netværket med XRPL muliggør sikre og effektive formueoverførsler på tværs af mere end 55 forbundne blockchains. Denne integration vil lette den problemfri implementering af decentrale applikationer (dApps) på XRPL, Ripples offentlige blockchain.

En af nøglefordelene ved dette partnerskab er udvidelsen af likviditeten for stablecoins og high-end assets. Udviklere kan udnytte XRPL’s native funktioner, herunder den decentrale børs (DEX), den kommende Automated Market Maker (AMM) og det kendte betalingssystem, der er anerkendt for dets sikkerhed og effektivitet.

Axelars cross-chain sikkerhedsapproach, der er baseret på en permissionless Proof-of-Stake validering, sikrer også sikre transaktioner på tværs af forbundne blockchains. XRPL vil blive integreret i Axelars sikre cross-chain infrastruktur gennem en multi-signaturkontrakt med 32 Axelar-valideringsmakere, hvilket yderligere øger netværkets sikkerhed og robusthed.

Integrationen af XRP i Axelar-protokollen åbner døre for tokenisering af aktiver i den virkelige verden

Georgios Vlachos, medstifter af Axelar-protokollen og direktør for Axelar Foundation, udtrykte sin begejstring for XRPL-integrationen og fremhævede Axelars evne til at skabe sømløse brugeroplevelser på tværs af forskellige konsensusmekanismer.

Top  Render Network skifter til Solana blockchain for at øge gennemstrømning og sænke transaktionsomkostninger.

David Schwartz, teknologidirektør hos Ripple og medopfinder af XRPL, understregede potentialet for tokeniserede RWAs til at drive blockchain-økonomien fremad. Han forventer, at tokeniserede RWAs i stigende grad vil blive anvendt til sikrede lån på traditionelle låneplatforme.

“The tokenization of real assets will be the driving force of the blockchain economy, with real estate, commodities, government bonds, and debt being the main use cases.”

XRP Ledger har eksisteret i over et årti og har vist en stabil vækst i daglig aktivitetsvolumen. Ifølge en rapport fra Messari oplevede netværket en stigning på 8,8% i den daglige aktivitetsvolumen i 2023, drevet af forskellige transaktionstyper, herunder en markant stigning i aktiviteter med ikke-fungible tokens (NFT’er).

Axelar, et canadisk startup grundlagt i 2020, tilbyder en interoperabilitetsløsning, der muliggør sømløs kommunikation mellem blockchains uden mellemmænd. Denne integration sigter mod at lette tokeniseringen af virkelige aktiver og dermed øge accepten af blockchains.

Tokeniseringen, dvs. repræsentationen af rettigheder til en aktiver i form af digitale tokens på en blockchain, vinder stadig mere momentum. Investeringsbanken Citi forudser, at tokeniseringen af RWAs vil udvikle sig til en betydelig anvendelse i kryptoindustrien og kunne nå et volumen på 4 til 5 billioner dollars inden 2030.

Dette vækst forventes primært at være drevet af tokeniseringen af aktiver som Private Equity, ejendomme og gældsmarkeder, hvor Private Equity på grund af dens likviditet og fordelene ved fragmentering vurderes at være en særligt velegnet tokeniseret aktivklasse.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button