AltcoinsRipple

Ripple-Rechtsstreit und dessen Auswirkungen auf den XRP-Preis: Was können Anleger erwarten?

Ripple vs. SEC: Hvad betyder det for XRP?

Ripple har været involveret i en retssag med SEC i årevis og anklages for at have solgt ikke-registrerede værdipapirer i form af XRP-tokens. Selvom retten har fastslået, at token ikke er værdipapirer, er sagen stadig i gang, og der er mulighed for at anke.

I en uventet vending har Ripple afsløret sin mulige status som føderal entreprenør eller underentreprenør. Dette kom frem i en jobannonce, hvor virksomheden bad ansøgerne om at udfylde et skema til frivillig selvidentifikation af en handicap i henhold til lovbestemmelser.

I den forbindelse er en føderal entreprenør/underentreprenør et firma, der indgår en kontraktlig aftale med en amerikansk regeringsinstitution eller myndighed.

Interessant nok giver den igangværende Ripple-sag indblik i regeringens syn på kryptovalutaer gennem SEC. Offentliggørelsen af Ripples status som føderal entreprenør/underentreprenør tilføjer et overraskende element til situationen.

Det skal bemærkes, at Ripple tidligere har samarbejdet med regeringer over hele verden og har anvendt sin kerne teknologi til at lette betalinger og implementere digitale centralbankvalutaer (CBDCs).

Trods Ripples indrømmelse fortsætter begge parter med at forfølge juridiske skridt mod hinanden. I det seneste opdateringsforsøg forsøger SEC at tvinge Ripple til at videregive finansielle dokumenter og oplysninger relateret til dets XRP-salg. SEC anser dette skridt for afgørende for at fastlægge nødvendige afhjælpende foranstaltninger.

Hvad betyder det for XRP fremadrettet?

På den anden side oplevede XRP et markant salg, efter at det efter måneders handel i en konsolideret zone ikke formåede at holde sin position over den 0,60-dollar support. Det er i øjeblikket uvist, om de seneste udviklinger omkring Ripples forhold til regeringen vil have indflydelse på XRP.

Top  XRP Kursanalyse: Fällt Ripple um weitere 10 % oder gibt es Hoffnung auf einen bullischen Rebound?

I betragtning af de seneste bevægelser forventer XRP-investorer spændt den næste markedsændring og holder øje med tegn på et gennembrud eller en fortsættelse af salget. For tiden har kryptovalutaen fundet betydelig støtte omkring det 0,55-dollar mærke, hvilket viser dens modstandsdygtighed.

Selvom XRP synes at være stabil i supportzonen på 0,55 dollar, bør der udvises forsigtighed, da dette niveau ikke bør betragtes som det absolutte bundniveau, idet token stadig er sårbar over for andre markedssentimenter. En retestning under denne support kunne muligvis signalere en yderligere nedgang.

XRP Prisanalyse

I skrivende stund blev XRP handlet til 0,57 dollars, hvilket afspejler minimale gevinster på over 2 % i løbet af de sidste syv dage.

Adskillige analytikere har peget på den forestående risiko for yderligere korrektion for XRP i de kommende dage. En tidligere Coinphony-rapport fremhævede kryptoanalytiker AlanSantanas advarsel til markedet om at forberede sig på en mulig nedgang og henviste til XRP’s manglende evne til at holde positionen over 0,60 dollar i den forløbne uge. Det forbliver således at se, hvilke virkninger XRP’s samarbejde med den føderale regering vil have.

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet på denne hjemmeside bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ. Hvis du investerer, er din kapital i fare.

Bidraget af Coinphony.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button