AltcoinsRipple

Ripple sælger 150 millioner XRP for 78 millioner dollars – Hvad betyder det for prisen på XRP?

Ripple solgte 150 millioner XRP til en værdi af 78 millioner USD

Ripple, udvikleren og største ejer af XRP Ledger (XRP), foretog en salg på 150 millioner XRP den 7. juni. Salget havde en værdi af 78 millioner USD, svarende til 0,25% af XRP’s kapitalisering på 29,25 milliarder USD ved en pris på 0,52 USD pr. token.

Frigivelse af 1 milliard XRP fra Erstverteilung

Den 1. juni frigav Ripple 1 milliard XRP fra den oprindelige distribution, som var låst indtil 2027 i månedlige trustkonti. Derefter overførte Ripple 200 millioner XRP til deres Treasury-konto og låste de resterende 800 millioner i nye trustkonti.

Yderligere 200 millioner XRP sendt til salgsreserver

Derudover sendte kontoen “Ripple (35)” yderligere 200 millioner tokens til salgsreserverne, hvilket samlet set udgjorde 400 millioner XRP.

Inflation af XRP-udbudet

Salgsaktiviteten kom fra Treasury-kontoen med betegnelsen “Ripple (1)”, som sendte tokens til den ubeskrevne konto “rP4X2hTa”. Dette medfører en inflation af XRP-udbuddet, da tokens, der aldrig tidligere har været i omløb, nu bringes i omløb.

XRP-prisanalyse midt i Ripple-salget

Det er værd at bemærke, hvordan Ripple-salg direkte påvirker prisen på XRP, da de skaber udbudspres på spotmarkedet. Historisk set har XRP oplevet lokale nedture, når Ripple har solgt deres tokens.

Siden årets begyndelse har der kun været positive prisbevægelser på fem af de tolv salgsdage: den 5. og 11. februar, den 14. april, den 13. og 20. maj. På alle de andre syv dage var der lokale prisnedgange, hvilket understreger vigtigheden af at overvåge virksomhedens aktiviteter nøje.

Top  Ny stablecoin med udbytte lanceret på Polygon-netværket og åbner nye muligheder for colombianske indbyggere

Desuden har XRP haft en negativ månedlig performance i tre af de første fem måneder af 2024.

Aktuel pris og forventninger

I skrivende stund handles XRP til 0,523 USD, mens udbudspres mod spotprisen øges. Investorer bør derfor nøje overvåge Ripples salg i juni, da de kan bremse en forventet bullmarked i denne cyklus.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button