AltcoinsRipple

Ripple spendet 25 Millionen Dollar an Fairshake: Wie beeinflusst das den XRP-Preis und die US-Politik?

Ripple donerer 25 millioner dollars til Fairshake Super PAC for at styrke politisk indflydelse

Ripple, en global digital betalingsvirksomhed, har doneret 25 millioner dollars til Fairshake, et Super Political Action Committee (Super PAC), der støtter tværparti kongreskandidater i USA, som støtter innovation inden for kryptovalutaer. Denne donation markerer en kritisk fase for kryptosektoren, da den arbejder på at skabe en favorabel reguleringsramme og udvide sin politiske rækkevidde.

Ripple’s politiske engagement

Ripple intensiverer aktivt sine politiske initiativer for at fremme et pro-kryptovaluta miljø i Kongressen under den aktuelle valgcyklus. Denne donation på 25 millioner dollars til Fairshake er den anden donation fra Ripple på samme beløb inden for et år, hvilket bringer den samlede sum op på 50 millioner dollars.

Denne betydelige støtte gør Ripple til hovedbidragyder til Fairshake og øger den samlede politiske krigskasse for kryptoindustrien til over 110 millioner dollars. Ripple’s administrerende direktør, Brad Garlinghouse, har udtalt, at disse bidrag sigter mod at oplyse vælgerne om de potentielle konsekvenser af kryptovalutaer og imødegå den krypto-fjendtlige holdning, som nogle politiske beslutningstagere i Washington har.

Mestring af regulative udfordringer

Ripple’s politiske bidrag sigter mod at afværge dets retssager med SEC, som beskylder virksomheden for ulovligt at sælge XRP. Disse konflikter fremhæver spændingerne mellem kryptoindustrien og reguleringsmyndighederne.

Seneste udviklinger, herunder tværpartistøtten til krypto-venlige love og ophævelsen af en SEC-regel, der begrænsede bankadgangen for kryptovalutaer, tyder på en lempelse af den regulative holdning efter FTX’s kollaps.

Kan XRP-prisen stige til 1 dollar?

I takt med at den politiske og regulatoriske landskab udvikler sig, spekuleres der stadig mere på XRP’s evne til at nå 1-dollargrænsen. Ifølge en nylig CNF-rapport steg XRP-Ledger’s daglige transaktioner i første kvartal 2024 med 113 % til i alt 2,7 millioner. På nuværende tidspunkt handles XRP til 0,5241 dollars og har oplevet en let nedgang på 0,38 % i løbet af den seneste dag og 0,73 % i løbet af den seneste uge.

Top  SEC undskylder for fejltagelser i retssag mod blockchain-projekt: "Vi har svigtet i vores forventninger"

Denne transaktionsdynamik, kombineret med Ripple’s øgede politiske lobbyarbejde og positive udviklinger inden for lovgivningen, rejser spørgsmålet om, hvorvidt disse faktorer samlet set kan drive XRP-prisen til 1 dollar eller derover.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button