AltcoinsRipple

Ripple vs. SEC: Procesdetails holdes hemmelige – XRP-kursen daler i usikkerhedens skygge

XRP-sag forbliver skjult indtil den 26. marts

CNF har rapporteret, at parterne har aftalt at holde indholdet af SEC’s retsdokument, der skal indgives i morgen, fortroligt indtil den 26. marts. Dette betyder, at offentligheden ikke vil få kendskab til forløbet af retssagen indtil nævnte dato, hvis domstolen godkender det.

SEC’s indsigelser og Ripples svarfrist

Den 22. marts er et afgørende dato for den igangværende retssag. På denne dag vil SEC indgive deres indledende retsdokument vedrørende foranstaltninger, og Ripple vil have en måned til at svare inden den 22. april. To uger senere, den 6. maj, vil SEC få sin sidste chance for at svare på Ripples protest, ifølge advokat James Filan.

Uklarhed skaber spænding og påvirker XRP

Beslutningen om at holde detaljerne om retssagen hemmelige øger spændingen om udfaldet. Dette kan dog skade XRP-kursen, da investorer er uvished om de kommende trin i sagen.

XRP-kursen falder, på trods af optagelse af store transaktioner

I lyset af disse begivenheder har XRP oplevet et fald og bevæget sig ind i den røde zone. Til tiden for denne artikel handles XRP til $0,59, efter at være faldet med 3 % inden for de seneste 24 timer. Denne dårlige præstation sammenfaldt med store overførsler af XRP fra hvaler, hvilket indikerer, at hvalerne sandsynligvis sælger deres XRP med tab.

Mulighed for enighed og langsigtede udsigter

Selvom der ikke er givet nogen antydninger fra hverken SEC eller Ripple om en mulig løsning på retssagen, forbliver dette en mulighed. Kryptoeksperter forudser stadig, at XRP kunne nå en værdi på op til $500 inden 2025, afhængigt af udfaldet af retssagen, øget institutionel investering og lanceringen af en XRP ETF.

Top  Ethereum Prisprognose, da ETH rammer tre-måneders højdepunkt: Tid til at købe?

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button