AltcoinsRipple

Ripple’s nye Stablecoin RLUSD udskudt – Hvordan påvirker det markedet?

I kryptoindustrien venter man spændt på Ripple’s kommende stablecoin RLUSD, som blev annonceret i april. Ved Ripple’s årlige konference “Swell” i Miami blev der præsenteret nyheder om RLUSD, men der er endnu ingen fastsat dato for lanceringen.

Ripple har offentliggjort strategiske partnerskaber med mindst syv kryptobørser og -platforme, herunder Bitstamp, Uphold og MoonPay, der vil støtte RLUSD fra starten. Større børser som Binance, Coinbase og OKX er dog ikke at finde på Ripple’s liste.

Selvom Ripple’s administrerende direktør, Brad Garlinghouse, tidligere havde annonceret lanceringen af RLUSD “inden for uger, ikke måneder”, mangler en konkret startdato stadig. Grunden hertil er ventetiden på godkendelse fra finanstilsynet i New York. Samtidig er Ripple klar til at gå i gang operativt, når godkendelsen er på plads, og vil inddrage kryptofinansiører som B2C2 og Keyrock.

Ripple har etableret et nyt rådgivende udvalg til godkendelses- og reguleringsrelaterede spørgsmål om RLUSD. Dette udvalg omfatter erfarne navne som den tidligere FDIC-topembedsmand Sheila Bair og tidligere Circle CEO David Puth. De forventes at bidrage til at fremskynde godkendelsesprocessen for RLUSD, som Ripple har store planer for i form af øjeblikkelige betalinger, fiat-broer og tokenisering.

Mens Ripple arbejder på RLUSD, har deres eksisterende kryptokurrency XRP oplevet udfordringer. Efter at SEC annoncerede en appel i forhold til XRP, faldt prisen markant og har endnu ikke genvundet terræn. Ripple’s chefjurist, Stuart Alderoty, forventer, at retssagen om XRP vil strække sig frem til juli 2025 med SEC’s aktuelle indgivelser.

Afslutningsvis er både RLUSD- og XRP-projekterne fra Ripple i en venteperiode, hvor tålmodighed er påkrævet. Selvom RLUSD ligner andre førende stablecoins som Tether (USDT) og USDC med sin sikring i US-dollars, kortsigtede statsobligationer og tilsvarende finansinstrumenter, mangler der stadig en forklaring på, hvorfor godkendelsesprocessen for RLUSD i New York er gået i stå.

Top  Er Bitcoin på vej mod et kursfald, mens traditionelle aktiver når nye højdepunkter?

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button