AltcoinsCardanoDogecoin

Risk Management Firm Gauntlet Terminates Services for Aave – Community Leaders React with Criticism and Plans for Replacement

Artiklen “Gauntlet Afslutter Samarbejde med Aave” blev oprettet den 22. februar 2024 og offentliggjort på Cryptonews.com af forfatteren Hongji Feng.

Gauntlet, en uafhængig risikostyringsvirksomhed, har officielt afsluttet sit samarbejde med Aave, en decentraliseret autonom organisationsplatform. John Morrow, medstifter af Gauntlet, har angivet uklare instruktioner og mål fra Aaves side som årsagen til beslutningen om at afslutte samarbejdet.

Morrow beskrev de udfordringer, som Gauntlet stod over for i arbejdet med Aave’s governance-model, herunder vanskeligheder med at navigere i DAO’s inkonsistente retningslinjer og ikke nedskrevne mål. Han nævnte også, at det var svært at håndtere de største interessenters uklare retningslinjer.

Ernesto Boado, tidligere CTO hos Aave, udtalte sig om Gauntlets afgang og udtrykte uforståenhed over for deres ensidige beslutning. Han anerkendte, at kritikken mod DAO’er kan være hård, men at fællesskabet generelt værdsatte Gauntlets arbejde.

Marc Zeller, grundlægger af Aave-Chan Initiative, reagerede skarpt på Morrows udtalelse og kaldte det en dårlig undskyldning for at retfærdiggøre Gauntlets søgning efter eksterne forretningsmuligheder. Han meddelte også, at fællesskabet var begyndt at rekruttere andre serviceudbydere til at udfylde hullerne efter Gauntlet.

Efter Gauntlets afslutning af samarbejdet diskuterede Morrow, Boado og Zeller åbent i Aave-forummet, hvilket fik Aaves fremtid og risikostyringsbehov til at komme i fokus for samfundet.

Konklusion

Gauntlets afslutning af samarbejdet med Aave har rejst spørgsmål omkring platformens governance-model og fællesskabets fremtid. Aave er nu på udkig efter nye serviceudbydere til at overtage rollen som risikostyrer, mens fællesskabet fortsætter med at udvikle og forme platformens fremtidige retning.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Lil Tay-rapporterede død udløser oprettelsen af en uofficiel krypto-token på BNB Chain

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button