AltcoinsCardanoDogecoin

Robinhood indgår forlig med Californiens justitsministerium for næsten 4 millioner dollars for manglende mulighed for krypto-udtræk fra 2018-2022

Robinhood indgår forlig med Californiens justitsministerium for $3.9M

Robinhood, en populær handelsplatform for aktier og kryptovalutaer, er blevet enige om at betale $3.9 millioner i forlig med Californiens justitsministerium. Forliget blev indgået på baggrund af en sag om, at Robinhood ikke tillod brugerne at trække deres kryptovalutaer ud fra platformen i perioden mellem 2018 og 2022.

Mangel på kryptovalutaudtræk

En af de centrale anklager imod Robinhood var, at platformen ikke tillod brugerne at overføre deres kryptovalutaer til en ekstern tegnebog. Dette betød, at brugerne var tvunget til at beholde deres krypto på Robinhoods platform, hvilket skabte bekymringer om sikkerhed og kontrol over deres digitale aktiver.

Californiens justitsministerium hævdede, at denne praksis var i strid med loven og udgjorde en overtrædelse af forbrugerbeskyttelses- og sikkerhedsbestemmelserne.

Forliget og erstatning til berørte brugere

Som en del af forliget har Robinhood accepteret at betale $3.9 millioner til Californiens justitsministerium samt implementere ændringer på deres platform for at imødekomme kravene om kryptovalutaudtræk. Derudover vil de også tilbyde erstatning til de berørte brugere, der har lidt under den manglende mulighed for at trække deres kryptovalutaer ud.

Forliget markerer en vigtig milepæl i håndteringen af kryptovalutaer på handelsplatforme og understreger vigtigheden af at overholde lovgivningen for at beskytte forbrugernes rettigheder og digitale aktiver.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Nyt krypto-token, Green Bitcoin (GBTC), forventes at skabe bølger på markedet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button