AltcoinsCardanoDogecoin

Robinhood oplever kraftig stigning i kryptohandel – planlægger lancering i EU og Storbritannien

Robinhood oplever stigning på 75% i krypto-handelsvolumen

I en nylig indberetning til den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har Robinhood meddelt en markant stigning på 75% i kryptohandelsvolumen for november sammenlignet med oktober.

Stigende engagement
Den detaljerede 8-K-opdatering til SEC fremhævede en bemærkelsesværdig ændring i platformens ydeevne, da november måned så en betydelig stigning i handelsaktiviteten. Denne stigning kommer efter en periode med relativt lav engagering, hvilket tyder på en fornyet interesse for krypto-handel blandt Robinhoods brugerbase.

Krypto-handelsvolumen genoprettes
I indberetningen til SEC fremgik det tydeligt, at “Novembers krypto-notionelle handelsvolumener var cirka 75% over niveauerne for oktober 2023.” Før denne bemærkelsesværdige stigning havde Robinhoods kryptohandel været faldende. Platformen havde rapporteret en betydelig nedgang i transaktionsbaserede indtægter fra kryptovalutaer, med en nedgang på 55% til 23 millioner dollars i tredje kvartal 2023.

Tendensen med reduceret handelsaktivitet og indtægter fra digitale aktiver på platformen fortsatte fra andet kvartal. Den nylige stigning i handelsvolumener i november kan repræsentere en nøgleændring i denne tendens og signalere en genopblussen af ​​interessen for krypto-handel blandt Robinhoods brugere.

Robinhood indtager EU og UK
Selvom virksomhedens kryptoindtægter havde en tilbagegang på 26% fra det foregående kvartal, fortsætter Robinhood med at ekspandere. CEO og medstifter af Robinhood, Vlad Tenev, annoncerede, at børsen snart vil udvide til EU.

“Til fremtiden fokuserer vi stadig på at levere førende produkter, der imødekommer langt flere af kundernes finansielle behov, øge markedsandel, udvide internationalt og fortsætte med at ændre branchen til det bedre,” sagde Tenev.

Udover EU planlægger Robinhood også at lancere i Storbritannien i starten af ​​2024 og sigter mod det britiske marked sammen med kontinentet.

Top  Google Cloud schließt bedeutende Partnerschaft mit Fantom Foundation zur Unterstützung von Entwicklern im Fantom-Netzwerk

“Vores intention er, at Robinhood skal være det bedste sted at investere i amerikanske aktier og amerikanske dollars, og vi tror, vi kan opfylde det behov bedre end nogen andre,” sagde Tenev i et interview.

Virksomheden har planer om at lancere handel med amerikanske aktier uden provision samt en 5% ADR på investerede midler og sin 24-timers handelsfunktion i Storbritannien.

“Det tror jeg kan være særligt nyttigt for forbrugerne her, fordi der er mindre overlap mellem vågne timer og amerikanske østkysttimer,” sagde Tenev. “Så det vil gøre det meget mere brugbart og mere imødekommende for kunderne at investere her.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button