AltcoinsCardanoDogecoin

RSRV og Tezos blockchain samarbejde om at tokenisere ejerskab af St. Regis Hotel

RSRV og Tezos blockchain samarbejder om at tokenisere en del af ejerskabet af St. Regis Aspen Resort

En nyhed, som er blevet delt med Cryptonews.com, afslører, at RSRV, et hotel ejerskabsmarked med medstifter Stephane De Baets baseret i Aspen, samarbejder med Tezos blockchain for at tokenisere en del af aktiekapitalen i St. Regis Aspen Resort. Projektet støttes af tZero Group, Elevated Returns og Science Ventures, hvilket giver investorer mulighed for at få ejerskab af hotellet og den unikke mulighed for at udveksle tokens for ophold på værelser.

Tokeniserede St. Regis i marts 2024

Omkring 5 % af St. Regis Aspen Resorts aktiekapital er planlagt til tokenisering, og salget forventes at finde sted i marts. Efter salget vil disse tokens blive handlet på tZeros platform for sekundære markeder. RSRV har valgt Tezos-netværket til tokenisering af St. Regis Aspen Resorts aktiekapital på grund af dets robuste sikkerhed, skalerbarhed og energieffektivitet.

“Aktierne vil udnytte Tezos blockchain-teknologi til at give en unik informationstransparens i udstederens kapitalstruktur,” ifølge pressemeddelelsen. “At tilføje denne indløsningsfunktionalitet til en aktieposition er noget, som vi ser stor efterspørgsel efter,” sagde De Baets. “Ud over at låse værelsespriserne fast for evigt bliver du også anerkendt som en ejer og kan få adgang til forskellige fordele og fordele”.

Managing Director Jeffrey Davis fra Eastdil Secured delte også indsigter, og udtalte: “Over tid kan hotel ejere måske bruge RSRV-platformen som en form for alternativ finansiering for ejendomsaktiver.”

Større finansielle institutioner deltager

Larry Fink, CEO for BlackRock, har tidligere fremhævet blockchain-teknologiens potentiale for aktietokenisering og hævder, at tokenisering ville tilbyde “muligheden for at drive effektivitet i kapitalmarkederne, forkorte værdikæder og forbedre omkostninger og adgang for investorer.” Derudover fik tokenisering af gæld også momentum i løbet af det sidste år.

Top  Verdensmønt håndterer uventede køer til øjenscanninger

Casper Association bestyrelsesmedlem Ralf Kubli udtalte: “2023 så flere initiativer til tokenisering af gæld, herunder Goldman Sachs Digital Asset Platform og HSBC’s introduktion af Orion-platformen.” Goldman Sachs har deltaget i adskillige blockchain- og digitale aktive projekter, især deltagelsen i tilbud af tokeniserede værdipapirer. På samme måde har HSBC undersøgt anvendelsen af blockchain-teknologi inden for områder som handelsfinansiering og digital identitet, potentielt medtagelse af digitalisering.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button