AltcoinsCardanoDogecoin

Ruslands kryptominingsaktiviteter lider af tilbageslag, da politiet lukker to store datacentre

De seneste begivenheder i Rusland rejser spørgsmål omkring landets fremtid inden for kryptominering.

Russisk Kryptominering Stadig i Gråzone

Sidste uge oplevede russisk kryptominering et tilbageslag, da politiet lukkede to store, ulovlige datacentre. I alt tog politiet over 400 kryptomineringsenheder offline under razziaer i Sibirien og republikken Dagestan.

Energiudbyderen AO RES rapporterede, at politiet raidede et ubrugt kedelhus i en landsby i udkanten af Iskitim, i Novosibirsk Oblast. Her fandt politiet en ulovlig forbindelse til elnettet, samt “specielle stativer, flere meter høje” inde i bygningen, som indeholdt “mere end 100 operationelle ASIC-enheder designet til at mine kryptovalutaer.”

Selvom politiet og energiekspertise fandt ubeskrevet minedriftudstyr på stedet samt beskadigelse af elnettet, falder selve aktiviteten af kryptominering ind i, hvad de russiske myndigheder kalder “grå” aktivitet. Kort sagt ligger kryptomineringen stadig i en retlig gråzone i Rusland, på trods af at den russiske minekapacitet nu siges at være den næststørste i verden, blot overgået af USA.

Ulovlige Minelandbrug i Dagestan

I Dagestan rapporterede det russiske indenrigsministerium, at de opdagede en ulovlig minedriftfarm på et forladt murstensfabriksområde. Producenterne satte hardwaren op mellem juli og september 2023 og lykkedes med at omgå elektriske målere og tilslutte sig et lokalt kraftnet.

Disse hændelser rejser spørgsmålet om, hvorvidt Rusland kan blive en global leder inden for kryptominering. Planlagte stigninger i elpriserne for mineindustrien kan dog hæmme Ruslands vækstpotentiale på dette område og forhindre landet i at opnå en førerposition inden for kryptominering globalt.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  De store spillere på det voksende marked for kryptovalutaer - Hvem er de?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button