Altcoins

Saga-Telefonen modtager ødelæggende kritik: ‘Das schlechteste neue Telefon des Jahres 2023’

Solanas Saga-telefon får hård kritik

Kritik fra teknologiekspert

Det nyligt udsolgte Saga-telefon fra Solana Mobile har modtaget en hård anmeldelse fra den anerkendte teknologiekspert Marques Brownlee (MKBHD). Han beskrev telefonen som “det dårligste nye telefon fra 2023” og sammenlignede købet af telefonen med et timeshare, idet han udtalte, at det i øjeblikket virker som en god idé, men hurtigt viser sig at være en forfærdelig beslutning.

Stigning i efterspørgsel

Til trods for den negative anmeldelse steg efterspørgslen på Saga-telefonen markant, da det blev klart, at hvert nyt telefonkøb ville inkludere en “faldskærmsdump” med Bonk (BONK)-token. Dette har ført til spekulation om, at tokenet på lang sigt kunne være mere værd end telefonen selv, især efter den seneste prisstigning.

Kritik af telefonens design

MKBHDs test af Saga-telefonen pegede på potentielle designmangler. Telefonen markedsføres som et flagskib blandt Android-kryptotelefoner og har imponerende specifikationer såsom Snapdragon® 8+ Gen 1, 12 GB RAM, 512 GB flash og en 6,67-tommer OLED-skærm. Alligevel har telefonen visse mangler, som også kan være relateret til SMS-integration og OSOM-databeskyttelsesindstillinger.

Solanas reaktion og tidligere bekymringer

På trods af den negative anmeldelse har Solanas medstifter Anatoly Yakovenko tidligere antydet, at Saga-telefonen og blockchain-selskabet bag den stadig kan opnå langsigtet overlegenhed. Tidligere bekymringer angående sikkerheden af Saga-telefonerne fra cybersikkerhedsselskabet CertiK blev hurtigt afvist af Solana. Men i lyset af den seneste gennemgang kan det give mening at overveje disse bekymringer igen og måske tackle større Solana-forstyrrelser for at berolige brugerne, der har købt telefonen.

Top  British Virgin Islands positioneres som central aktør i digitalt aktivmarked

Artiklen har klart vist, at den nyligt udsolgte Saga-telefon fra Solana Mobile har modtaget en del kontroverser og kritik, dog er der stadig spekulationer om mulige fremtidige værdistigninger på grund af den medfølgende Bonk-token.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button