AltcoinsCardanoDogecoin

Sagsanlæg fra IRS kan forsinke tilbagebetaling af kundefonde for FTX’s skyldnere

FTX-debitorer rejser bekymringer over IRS-krav om 24 milliarder dollars i skat

Debitorer af FTX har rejst bekymringer over Internal Revenue Service’s (IRS) krav på 24 milliarder dollars i skat, da de advarer om, at det kan forhindre tilbagebetaling af kundemidler.

I en indgivet høring søndag argumenterede debitorerne for, at deres indtjening slet ikke var nær det beløb, som IRS påstår, og i stedet led de store tab.

“Disse sager er en nulsumsspil,” udtalte advokater, der repræsenterer den konkursramte børs.

“Den eneste kilde til inddrivelse for IRS er ved at tage inddrivelse fra ofre. Da der ikke er nogen basis for at påstå noget skattekrav mod debitorerne, tjener IRS’s pålidelighed af deres egne processer kun til at forsinke udbetalinger til dem, der virkelig er blevet skadet.”

I begyndelsen hævdede IRS krav på 43 milliarder dollars, men det blev revideret til 24 milliarder.

FTX’s debitorer bestrider, at IRS ikke har fremlagt en grund til deres krav, og USA har tidligere udtalt, at IRS’s krav “ikke er underlagt skøn.”

Som et resultat påhviler byrden FTX-debitorerne at modsige kravene, hvilket kan tage flere måneder at løse.

“Disse sager bør ikke forsinkes af en IRS-proces, der ligner bestemmelsen af, om et skibsvrag ligger 1.000 fod eller 3.000 fod under havets overflade. Betydningen er den samme – skibet er under vandet,” hævdede advokaterne yderligere.

Ernst & Young (EY) registrerede FTX’s tab på 11 milliarder dollars, et beløb der angiveligt er afspejlet i skatteopgørelserne.

Opløsning af IRS’s krav nødvendig for FTX-sag om konkurs

Selvom FTX’s debitorer har samarbejdet med IRS og har fremlagt anmodede dokumenter, hævder de, at en yderligere langvarig faktadiscoveryperiode er unødvendig, da IRS har evalueret skatteproblemerne i måneder.

Top  XRP kan behandle 3.400 transaktioner per sekund ifølge et kendt influencer, mens Ripple-CTO afviser påstanden.

Løsningen af IRS’s krav er afgørende for fremskridtet i konkursbehandlingen.

Ifølge den foreslåede tidsplan er der planlagt en bevislig høring til bekræftelse i februar næste år, hvilket giver parterne mulighed for at fremlægge deres positioner og give briefing om spørgsmålene.

Hvis kampen mellem FTX’s debitorer og IRS fortsætter, kan det imidlertid føre til en forsinkelse i konkursplanen.

Anmeldelsen noterer, at USA har fastsat en “otte måneders skønnet tidsplan” for yderligere IRS-undersøgelse.

FTX, der erklærede sig konkurs i november sidste år, har stået over for yderligere udfordringer, da tidligere CEO, Sam Bankman-Fried, blev fundet skyldig i bedrageri i november i år.

Bankman-Fried’s domsafsigelse er også planlagt til februar 2024.

I slutningen af november fik FTX godkendelse fra en konkursdomstol til at sælge sine aktier i digitale fonde forvaltet af Grayscale Investments.

De aktiver, der sidste måned blev vurderet til omkring 744 millioner dollars, udgør en vigtig del af FTX’s plan om at håndtere sin konkurs.

Siden konkursbegæringen sidste år midt i bedragerianklagerne, har FTX været på en mission for at inddrive aktiver og håndtere et komplekst netværk af gæld.

Dette inkluderer forpligtelser over for kunder, der har investeret kontanter og kryptovalutaer på platformen.

Indtil videre har FTX’s administratorer med succes indvundet omkring 7 milliarder dollars i aktiver, herunder 3,4 milliarder dollars i krypto, hvilket understreger omfanget og kompleksiteten af virksomhedens økonomiske forviklinger.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button