AltcoinsCardanoDogecoin

Scammers Target Exchange Token Listings as Crypto Market Recovers

Cryptomarkedet oplever en stigning, men desværre udnytter svindlere dette til at målrette sig mod token-noteringer på børser. Disse svindlere udgiver sig ofte for at være brancheinsidere eller repræsentanter for børser for at narre intetanende personer og presse dem til at betale for notering af tokens.

Yi He, medstifter af Binance og ægtefælle til tidligere CEO Changpeng Zhao, har advaret offentligheden om en LinkedIn-efterligner, der bruger hendes navn og position til at tilbyde token-noteringer mod betaling. Hun gjorde det klart, at hun ikke håndterer diskussioner om potentielle noteringer, og opfordrede til forsigtighed vedrørende personer, der hævder at have forbindelse til hende.

Anndy Lian har ligeledes afsløret screenshots af svindlere på WhatsApp, der udgiver sig for at være medarbejdere hos Binance og lokker brugerne med løfter om gratis penge for at deltage i kryptodiskussionsgrupper.

Disse svindelnumre opstår ofte under positive markedscyklusser og involverer ofte betydelige initialindskud for at initiere noteringsprocessen. Efter at have modtaget indskuddet forsvinder svindlerne, og den lovede token-notering bliver aldrig til noget.

Desværre er kryptomarkedet plaget af forskellige typer svindel. Blandt andet besættes cirka 80% af kommentarerne på tweets fra berømte projekter af phishing-svindelkonti. Der er også bekymringer om en bølge af phishing-e-mails med krypto-tema, der stammer fra Patreon-platformen.

På trods af tab på omkring $2 milliarder til kryptotyverier, så 2023 en svag tilbagegang i hackerangreb rettet mod kryptobranchen. Ifølge en nylig rapport fra De.FI, en prominent Web3-sikkerhedsfirma, lykkedes det hackere at stjæle $2 milliarder i digitale aktiver i løbet af året. Dette markerer den første tilbagegang i kryptohackangreb siden 2021.

Vi opfordrer brugerne til at være ekstra opmærksomme og forsigtige, når de deltager i kryptoaktiviteter for at undgå at blive ofre for disse svindelnumre.

Top  Ny opdagelse af højt avanceret malware, der har påvirket over en million ofre siden 2017

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button