AltcoinsRipple

SCB stärkt globale Überweisungsmöglichkeiten durch Partnerschaft mit Thunes

SCB Udvider Sofortüberweisungsdienste i Samlet Partnerskab med Thunes

Die Siam Commercial Bank (SCB), en ledende bank i Thailand, har styrket sit digitale banktilbud gennem et nyt partnerskab med Thunes. Dette partnerskab har til formål at udvide SCB Easy-appens globale overførselsmuligheder ved at tilbyde kunderne muligheden for at sende penge til 26 lande i 17 forskellige valutaer.

Forstærkning af SCBs globale rækkevidde gennem Thunes-samarbejde

Thunes, en global aktør inden for international pengeoverførsel, har bidraget til SCBs evne til at lette grænseoverskridende finansielle aktiviteter. Med dette partnerskab kan SCB-kunder nu udføre transaktioner i væsentlige lande som Australien, Canada, Kina og Indonesien. Dette udvider SCB Easys understøttelse af flere valutaer og tilbyder en bredere vifte af muligheder for forbrugerne.

RippleNet og blockchain-teknologi muliggør hurtige og sikre transaktioner

Selvom Thunes ikke er direkte bekræftet som Ripple-partner, er netværket tydeligt forbundet til forskellige Ripple-drevne betalingskanaler. Denne integration styrker SCBs langvarige partnerskab med Ripple, der har været afgørende for bankens evne til at fremme sine betalingsoperationer med RippleNet.

RippleNet muliggør hurtige og sikre grænseoverskridende transaktioner, hvilket maksimerer effektiviteten af internationale overførsler. Ved at kombinere Thunes’ globale netværk med Ripples blockchain-teknologi opnår SCB en konkurrencefordel, der sikrer kunderne en problemfri global betalingsoplevelse.

SCBs fokus på moderne teknologi og lavere transaktionsgebyrer

SCBs bestræbelser på at omforme deres overførselssystemer er en del af deres engagement i at imødekomme ændringer i kundeadfærd og behov. Deres åbenhed for moderne teknologier har gjort dem til et førende firma inden for pålidelige globale transaktioner.

Top  Nye Uniswap-noteringer skubber kryptovalutamarkederne op - Se de bedst præsterende lave cap-mønter

Den nedsatte transaktionsgebyrer, indført via SCB Easy-appen, forventes at tiltrække flere brugere til platformen og øge dens accept. Ændringer i Vault og Lending-protokollen har hjulpet Ripple med at optimere formueforvaltningen på XRP-Ledgeret.

I en anden nyhed har SBI Holdings, endnu en Ripple-partner, sluttet sig til Project Agora for at udforske fusionen af tokeniserede bankindskud med digitale valutaer udstedt af centralbanker. Disse skridt markerer SCBs vedvarende forpligtelse til at innovere og imødekomme de stigende krav i det digitale betalingslandskab.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button