AltcoinsRipple

SEC beobachtet XRP-Kursentwicklung und erwägt Berufung gegen Urteil – Anwalt Bill Morgan sieht “New Deal” kommen

Enorm spænding omkring XRP-rettssagen

Anwalt Bill Morgan tror ikke, at SEC vil acceptere det tidligere domstolsudfald, der i juni 2023 afviste størstedelen af deres søgsmål. XRP-prisen nærmer sig den vigtige psykologiske grænse på $0,5, efter at altcoin’en faldt til $0,53 den 26. februar.

XRP-indehavere følger nøje med i udviklingen og venter spændt på SEC’s næste skridt. Morgan spekulerer i, at tilsynsmyndigheden sandsynligvis vil appellere dommen fra første instans i retssagen mod Ripple.

Kraken, en kryptobørs, har henvist til dommen, der klassificerede XRP som “ikke en investeringskontrakt”. Dog er dette baseret på en tvivlsom fortolkning af dommen, da den endnu ikke er retskraftig.

Dommen forbliver et omdiskuteret emne og bliver brugt til at påvirke stemningen omkring XRP. Klagen fra SEC mod Ripple fortsætter med at præge branchen, og flere afventer nye udviklinger i sagen.

Ripple har frigivet 400 millioner XRP fra en tillidskonto, og en stor XRP-indehaver overførte omkring 27 millioner XRP til en børs. Disse handlinger har øget XRP-udbuddet og bidraget til den seneste nedadgående kursudvikling.

Kryptoanalytiker Ali Martinez spekulerer dog i en kommende opadgående trend for XRP. Han mener, at XRP kan stige til $0,63 og muligvis endda $0,65, hvis den lukker over $0,57.

Derivatdata indikerer en tilstrømning af nyt kapital på markedet, hvilket støtter analysens observationer. Overvægtet åbent interesse viser også en positiv tendens.

Uanset udfaldet af retssagen og markedets udvikling vil XRP-indehavere fortsætte med at holde øje med spænding og håbe på det bedste.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  XRP Preis: Trendwende oder vorübergehende Belebung? Technische Analyse und Zukunftsaussichten

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button