AltcoinsCardanoDogecoinRipple

SEC forventes at intensivere håndhævelse af regulering i 2024

I 2024 vil den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) fortsætte med at øge sin håndhævelsespraksis, ifølge Norton Rose Fulbright’s 2024 FinTech Outlook. Det forventes, at der vil være en yderligere stigning i håndhævelse og reguleringsaktioner vedrørende amerikanske værdipapirlove i krypto-området i 2024. SEC har intensiveret indsatsen for at bringe håndhævelsessager mod kryptoplatforme under påskud af, at nogle af de udstedte tokens udgør værdipapirer. Norton Rose Fulbrights analyse berører de offentliggjorte retssager mod nøglespillere i kryptoindustrien, herunder Coinbase, Celsius, Ripple og Genesis.

Den britisk-amerikanske advokatfirmaets seneste FinTech-rapport kommer i kølvandet på nyheden om, at SEC står over for retslige problemer som følge af en retssag i Texas, anlagt af Crypto Freedom Alliance of Texas (CFAT) og kryptobørsen Lejilex, der anklager den føderale myndighed for reguleringsmæssig overreach.

Coinbase står i øjeblikket over for strid med SEC, efter at den blev beskyldt for at sælge uregistrerede værdipapirer. Coinbases juridiske rådgivere anmoder om, at dommer Katherine Polk Failla fra Washington D.C. afgør, om sagen falder uden for agenturets delegerede myndighed. Under en høring i januar modsatte Failla sig Coinbases anmodning om at begrænse SEC’s reguleringsområde. Hun udtalte bekymring om, at hun ville gøre præcist det samme, som SEC anklages for at gøre, nemlig at tage magt, hun ikke har, for at stoppe aktiviteter, hun ikke bør stoppe. Hun konkluderede: “Svaret kan være, at jeg er ude af held, indtil kongressen handler.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Stigning i Crypto-svindel bekymrer Lloyds Bank

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button