AltcoinsRipple

SEC-Vergleich treibt XRP-Preis und Netzwerkaktivität auf Höchststand

I artiklen nedenfor fokuseres der på den mulige aftale med SEC den 25. juli, hvilket har haft en positiv indvirkning på prisen på XRP og netværksaktiviteten. Der refereres til kommentarer fra Ripple-CEO’en Brad Garlinghouse og data, der antyder, at en løsning på SEC-sagen kan forbedre markedets ydeevne for XRP betydeligt.

I vores tidligere rapporter blev det forudsagt, at SEC-forliget i sagen Ripple vs. SEC kunne afklare forskellige udestående spørgsmål op til mødet den 25. juli, herunder iværksættelse og afslutning af administrative procedurer, tvistbilæggelse og andre håndhævelsesrelaterede spørgsmål.

Ripple’s administrerende direktør, Brad Garlinghouse, udtalte for nylig i et Bloomberg-interview, at han ser frem til at løse de resterende juridiske spørgsmål “meget snart”.

Stuart Alderoty delte også sine tanker om etårsdagen for dommer Torres’ resumédom i SEC vs. Ripple-sagen. Han understregede vigtigheden af at anerkende, at en token som XRP ikke er et værdipapir i sig selv.

På trods af dette har Brad Garlinghouse’s seneste udtalelser udløst spekulationer om, at en snarlig afslutning af virksomhedens langvarige tvist med SEC kunne øge prisen på XRP og øge netværksaktiviteten.

Sentiment fremhævede, at XRP-Ledger oplever en betydelig mængde både nye adresser, der oprettes, og samlede adresser, der interagerer på nettet, på det højeste niveau siden marts.

Ifølge CoinMarketCap handles Ripple (XRP) i skrivende stund til $0,5957 med en stigning på 0,55% i de seneste dage og 12,64% i den seneste uge.

CNF spekulerer i, at den forestående afregning har forbedret XRP’s præstation og brudt adskillige lokale modstandsniveauer, hvilket har ført til, at visse analytikere forudsiger yderligere opadgående bevægelser baseret på teknisk analyse.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button