AltcoinsCardanoDogecoin

Senator Thom Tillis raises concerns about proposed anti-crypto bill

Senator Thom Tillis (R-NC) har udtrykt sin modstand mod Senator Elizabeth Warrens (D-MA) nyligt foreslåede anti-krypto lovforslag, ifølge et brev offentliggjort af Satoshi Act Fund CEO og medstifter, Dennis Porter.

Tillis’ “betydelige bekymringer”

Tillis ‘brev, oprindeligt offentliggjort af Porter til X tidligere på ugen, fremhæver senatorens bekymringer vedrørende Warren-ledede “Digital Asset Anti-Money Laundering Act,” især vedrørende dens bestemmelser om Bank Secrecy Act.

“Selvom jeg mener, at føderale reguleringsmyndigheder skal have de nødvendige redskaber til at bekæmpe ulovlig finansiering og modvirke dårlige aktører, har jeg betydelige bekymringer vedr. de sandsynlige virkninger af lovgivningen,” skrev Tillis blandt andet. “Indsatsen for at udvide indberetningskravene til validators og miners og klassificere dem som finansielle institutioner med henblik på BSA-overholdelse ser ud til fundamentalt at misforstå de tekniske og operationelle funktioner, disse positioner spiller i blockchain-operationer.”

Warren præsenterede oprindeligt lovgivningen i juli 2023 med medunderskrift fra Lindsey Graham (R-SC), Joe Manchin (D-WV) og Roger Marshall (R-KS), men har siden fået støtte fra talrige andre senatorer.

Warren møder modstand

Medlemmer af kryptofællesskabet har kæmpet imod Digital Asset Anti-Money Laundering Act, idet de hævder, at det ville være ødelæggende for industrien som helhed.

“Dette forslag sigter mod at udrydde digital aktivinnovation fra USA på bekostning af markedsikkerhed ved at pålægge upraktisk og uhåndterlige overholdelsesbyrder på industrideltagere,” lød en erklæring fra Chamber of Digital Commerce kort efter, at lovforslaget blev præsenteret.

Desuden argumenterede blockchain-advokatgruppen for, at lovforslaget ville tvinge “unødvendig overholdelse, kvæle innovation, hindre væksten i branchen og tvinge aktiviteten til udlandet til jurisdiktioner med mindre tilstrækkelig sikkerhed og tilsyn.”

Top  Bitcoin Guru Roger Ver Sues Matrixport in Seychelles Over Confiscated Funds

I sit brev tilføjer Tillis sin stemme til disse bekymringer samtidig med, at han erklærer, at han stadig “er bekymret for SEC’s regulering ved hjælp af håndhævelse, der har øget usikkerheden for gode aktører inden for digital aktivsfæren.”

“Heavy-handed reguleringstiltag vil kun opmuntre den USA-baserede digitale aktivindustri til at etablere sig i udlandet, hvor krav, der er tilsigtet at afskrække kriminelle handlinger, er mindre effektive eller slet ikke eksisterende,” skrev Tillis blandt andet.

Et dystert syn

Warren har længe været fortaler for at sætte ind over for kryptobranchen, især efter rapporter, der brød ud om, at Hamas havde adgang til kryptokonti op til deres oktoberangreb på Israel, hvor mere end 1200 israelere blev dræbt.

Trods den støtte, Warrens Digital Asset Anti-Money Laundering Act har fået, giver den åbne dataorganisation GovTrack kun lovforslaget en 2% chance for at blive vedtaget.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button