AltcoinsCardanoDogecoin

Serentiy Shield Hack: 6.9 Million Tokens Stolen – Company Plans Relaunch

Serenity Shield Project: Multikædedataopbevaringsvirksomhed lider under tyveri

Serenity Shield-projektet, en startup inden for multikædedataopbevaring, blev offer for en tyveri tirsdag, der kompromitterede dens MetaMask-tegnebog.

“I dag blev en MetaMask-tegnebog tilknyttet vores projekt kompromitteret. Som følge heraf træffer vi øjeblikkelige skridt for at håndtere dette og støtte vores fællesskab,” sagde virksomheden i et opslag på X (Twitter).

Ifølge undersøgelser foretaget af pseudonym blockchain-efterforsker ZachXBT fandt hacken sted på en af Serenitys tegnebøger på BSC. Gerningsmændene stjal omkring 6,9 millioner native SERSH-tokens til en værdi af 5,6 millioner dollars på tidspunktet for hacken, afslørede undersøgelsen.

Efter hacken bad blockchain-platformen brugerne om at standse al SERSH-handel på PancakeSwap. “CEX-handel på og MEXC er også suspenderet,” lød opdateringen.

Udnyttelsen fandt sted kl. 9:11 UTC den 27. februar og overførte 6,9 millioner SERSH-tokens til en pris på 0,82 dollar. Hackerne overførte tokens til en uidentificeret tredjepartstegnebog, bemærkede data fra BSCScan.

Efter hacken tog flere brugere til X (Twitter) og anklagede projektet for at opbevare tokens på en MetaMask hot tegnebog.

Brugeren satte spørgsmålstegn ved sikkerheden af den kompromitterede mønt. “En sårbar mønt, der ikke engang kan beskytte sig selv, hvordan kan de så sikre sikkerheden for nogen?”

SERSH falder 99%, og Serenity Shield planlægger genstart

Udnyttelsen påvirkede prisen på den native token og trak SERSH fra 0,565 dollar til 0,009 dollar, næsten en 99% nedgang, ifølge CoinGecko-data.

Token har lidt genoprettet sig onsdag og handles i øjeblikket til 0,151 dollar ved trykningstidspunktet.

Som følge af næsten-nul-nedturen planlægger Serenity at lancere en ny SERSH-token “gennem en robust smart kontrakt.”

“Vores team arbejder aktivt på at tackle situationen, og yderligere detaljer vil blive givet, så snart de er tilgængelige. Vær sikker på, at vi implementerer alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et fejlfrit system.”

Top  Kryptokurserne stiger og falder: Sådan udvikler Bitcoin, Ethereum, Litecoin m.m. sig mandag formiddag

For berørte SERSH-indehavere har projektet lovet en tokenudskiftning på en 1:1-basis. Derudover bemærkede Serenity Shield, at de samarbejder med CEX’er (centraliserede børser) for at fastlægge udskiftningsprocessen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button