AltcoinsCardanoDogecoin

Shenzhen implementerer digital yuan til biler: Hvordan digital valuta revolutionerer bilkøbsprocessen

Den kinesiske by Shenzhen har implementeret digitale yuan-smartkontrakter til forudbetalinger af biler i et samarbejde med Agricultural Bank of China.

Ifølge den lokale avis, Jing Bao, købte den første gruppe forbrugere succesfuldt nye biler med digitale yuan-drevne smartkontrakter i begyndelsen af februar. Pingshan District Administration for Market Regulation samarbejdede med banken for at lancere det pilotforudbetalingsprogram.

Hr. Wang, en af de første forbrugere, købte sin nye bil hos Haodi Automobile Dealership and Service Center. Hele transaktionen blev udført på den digitale yuan-platform, som blev lanceret af bankens afdeling i Shenzhen.

Dette system ville gøre det muligt for kunder at forudbetale biler ved hjælp af digital yuan, automatisere kontrakt- og betalingsprocessen. Midlerne vil blive frigivet ved levering af køretøjet med henblik på at sikre købernes indskud og optimere købsoplevelsen.

Ifølge Wang kunne forbrugerne naturligvis føle sig bekymrede, da de forpligter sig til en stor mængde penge til bilkøb, før de kan modtage ordren. At foretage indskuddet hos en forhandler, der understøtter e-CNY-forudbetaling, kan reducere forbrugernes angst.

Shenzhen skal fremme forudbetaling med digital yuan

Derudover introducerede Pingshan District, hvor Haodi Dealership var baseret, en “Pre-Pay Carefree Zone”.

Omtrent 50% af leverandørerne, der bruger forudbetaling og indskud, har taget den digitale valutas (CBDC) forretning til sig, herunder restauranter, efter-skole-aktiviteter og uddannelsesinstitutioner.

Pingshan District Administration for Market Regulation udtalte, at myndighederne fortsat vil samarbejde med finansielle institutioner og udnytte digital yuans fordel ved at opbygge smartkontrakter.

Administrationen understregede også vigtigheden af at fremme anvendelsen af e-CNY fra “betalinger” til “smarte betalinger”, yderligere udbrede anvendelsesområdet for e-CNY-forudbetaling og skabe et mere sikkert og trygt forbrugsmiljø.

Top  Storbritannien introducerer regler for et Digital Securities Sandbox for kryptoindustrien

De Forenede Arabiske Emirater og Kina gennemfører den første tværgrænse CBDC-transaktion

Den 1. februar gennemførte De Forenede Arabiske Emirater og Kina deres første tværgrænse CBDC-transaktion til en værdi af 13,6 millioner dollars ved hjælp af digital dirham og digital yuan.

Transaktionen fandt sted via m-CBDC Bridge-platformen under den centrale bank i De Forenede Arabiske Emiraters 50-års jubilæumsfejring i Abu Dhabi.

Under fejringen inviterede De Forenede Arabiske Emiraters vicepræsident og vicepremierminister Mansour bin Zayed Al Nahyan den kinesiske ambassadør Zhang Yiming til sammen at igangsætte tværgrænsebetaling og lancere m-CBDC Bridge, hvilket markerede den første realtids-transaktion, siden Bridge’s fase et pilot i 2022.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button