AltcoinsChainlinkDogecoinShiba Inu

Shiba Inu går partnerskab med Zama for at demonstrere sit engagement for avanceret kryptering og databeskyttelse – global opmærksomhed rettes mod Meme-coinens samarbejde.

Shiba Inu går ind i et partnerskab med Zama for at vise sit engagement i avanceret kryptering og datasikkerhed samt forbedret datakryptering. Virksomhedens CEO, Rand Hindi, har forklaret virksomhedens ambitioner om at integrere sig i så mange internet-, blockchain- og AI-applikationer som muligt.

I lyset af de seneste udviklinger inden for Shiba Inu-økosystemet har samarbejdet mellem Meme-coin og Zama tiltrukket global opmærksomhed. Økosystemudvikleren fremhæver vigtige pointer ved dette partnerskab, som Kaal Dhairya delte i dag, den 20. marts, på X, hvori det understreges, at Shiba Inus stigning til plads 11 har vakt interesse hos krypto-handlere og investorer, på trods af modstridende bevægelser.

Ifølge Dhairya delte Rand Hindi, CEO for Zama, i dag, den 20. marts, virksomhedens vision om at blive en integreret del af enhver internet-, blockchain- og AI-applikation. Ved at integrere sig i Shiba Inu-økosystemet giver Zama et indblik i den høje grad af kryptering og datasikkerhed, som de ønsker at tilbyde.

Hindi pegede desuden på den globale bevægelse mod datakryptering, der går fra “HTTP-æraen” til “HTTPS-æraen”. Han antydede, at en forestående skift til ende-til-ende-kryptering, lignende “HTTPZ”, er på horisonten.

Med Zamas forventede præstation og den ekstra tyngde fra Shiba Inu-partnerskabet kan vi forestille os en fremtid, hvor bekymringer om datasikkerhed hører fortiden til. Denne ændring vil ikke ske, fordi datasikkerhed ikke er vigtig, men fordi Zama sigter mod at gøre det til standardpraksis på protokolniveau for alle dets operationer.

Vigtige Shiba Inu-opgraderinger

Som tidligere rapporteret af CNF, bevæger Shiba Inu sig nu ind i metaverset med en indfødt token kaldet TREAT. En af TREATs hovedopgaver, den kommende token inden for Shiba Inu-økosystemet, er at tilbyde SHIB-ejere belønninger i metaverset. Derudover forventes det, at TREAT vil øge likviditeten for SHI-Stablecoin og muligvis erstatte BONE-tokenet som belønningsmekanisme for ShibaSwap. Derudover vil TREAT tilbyde incitamenter til deltagere i Shiba Eternity-spillet, blockchain-adaptionen af et samlekortspil med Shiba Inu-tema.

Top  FTX Grundlæggerens Upubliserede Tweets Afslører Indblik i Hans Mentale Helbred og Medicinering

Shytoshi Kusama, hovedudvikleren af Shiba Inu, har delt en spændende opdatering angående det længe ventede samlekortspil (CCG) Shiba Eternity, som har skabt spænding og forventning i kryptokurrencysamfundet. Under en nylig session på Shibarium Techs officielle Discord-server blev Kusama af Da Vinci, den pseudonyme administrator af serveren, spurgt om den forventede dato for betatesten af CCG’en. Kusama svarede: “Næste kvartal” – CNF rapporterede.

SHIB Kursudvikling

Shiba Inu (SHIB) kursen har været under visst salgspres som følge af det generelle markedsudsalg. I løbet af den sidste uge er SHIB-kursen faldet med 22% og handles i øjeblikket til $0,00002527 med en markedskapitalisering på $14,89 milliarder.

I en nylig publikation på X bekræftede Shiba Inu-teamet deres beslutsomhed om at overgå Dogecoin, især i betragtning af anerkendelsen af SHIB af CryptoCom som det andet mest værdifulde meme-inspirerede projekt. Som reaktion på anerkendelsen fra CryptoCom understregede Shiba Inu-teamet, at selvom SHIB i øjeblikket besidder andenpladsen, er det på vej til at erobre toppen.

Deres devise: “Nummer to i dag, men Doges dage er talte.”

Kilde:

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button