AltcoinsShiba Inu

Shiba Inu (SHIB) kämpft trotz Gerüchten über Token Burn mit Kursverlusten

Shiba Inu (SHIB) kæmper med kursfald trods rygter om en stor tokenbrænding

Laut Ragnar Shib, et velkendt medlem af Shiba Inu-fællesskabet, kunne op til 9,25 billioner SHIB-tokens blive brændt i løbet af denne måned, hvilket vil reducere udbuddet markant og potentielt drive prisen i vejret. Desværre er antallet af brændte tokens langt under forventningerne, idet kun 206,6 millioner SHIB blev brændt i den sidste uge.

Trotz Gerüchten kämpft Shiba Inu (SHIB) mit Kursverlusten

Trotz vigtige milepæle som lanceringen af Layer 2 Shibarium har Shiba Inu ikke oplevet større kursbevægelser. Alligevel har der været optimisme om en mulig prisstigning, drevet af rygter om en stor tokenbrænding.

Rygterne begyndte efter et indlæg fra Ragnar Shib på platformen X (tidligere Twitter), hvor han sagde, at “op til 9,25 billioner tokens kunne blive brændt denne måned”. Fællesskabet er overbevist om, at en sådan tokenbrændingsbegivenhed kunne markant begrænse udbuddet og dermed drive prisen i vejret.

Aktivitet des Shibarium-Netzwerks

Ifølge kursdata fra BeInCrypto er SHIB-kursen faldet med 11 procent siden årsskiftet og næsten 5 procent i løbet af de sidste 30 dage. På grund af den seneste udvikling handles Shiba Inu ikke længere blandt de 15 største kryptovalutaer målt på markedsværdi og handles nu 89 procent under sit all-time high.

Kilde: ShibariumScan

Det er tydeligt, at Shiba Inu (SHIB) står over for udfordringer i øjeblikket, og det vil være interessant at se, om de forventede tokenbrændinger vil have en betydelig indvirkning på kursen i den kommende tid. Vi vil fortsat følge udviklingen tæt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button