AltcoinsShiba Inu

Shiba Inu (SHIB) står overfor potentiel kursnedgang: Analyse og prognose for september.

Shiba Inu (SHIB), den populære Memecoin med hundetema, har haft en kursnedgang på 44 procent i de sidste 90 dage. Denne nedadgående trend vækker bekymring for, at SHIB fortsat kan falde, hvilket potentielt kan føre til en historisk svag præstation, kendt som “September-Slump”.

Shiba Inu Metriker tyder på lav opsving

En vurdering af kursudviklingen for Shiba Inu viser, at den seneste månedlige gevinst blev opnået i maj. Siden juni har situationen ændret sig, og nogle markedsdeltagere spekulerer i, at det bredere marked kan glide ind i en bjørnefase.

Selvom nogle ejere håber på en bedre præstation denne måned, tyder forholdet mellem netværksværdi og transaktion (NVT) på, at chancerne er lave. Desuden viser historiske data fra oksemarkedet i 2021, at september ofte var en rolig eller stærk måned for SHIB.

NVT-forholdet måler, hvor hurtigt markedskapitaliseringen af en kryptocurrency vokser i forhold til transaktionsvolumen på dens blockchain. Hvis transaktionsvolumen er højere end markedskapitaliseringen, kan det tyde på, at kryptovalutaen er undervurderet.

For SHIB er NVT-forholdet pludselig steget, hvilket antyder, at markedskapitaliseringen vokser hurtigere end værdien af transaktioner på netværket. Dette indikerer, at investorer muligvis overvurderer SHIB som en højrentabel aktiv. Dette kan dog skabe en ikke-bæredygtig boble, der kan føre til yderligere kursfald.

Desuden er nettoudstrømningen af store SHIB-ejere faldet med 163 procent i de sidste syv dage. Nettoudstrømningen af store ejere måler forskellen mellem købte og solgte mængder fra adresser, der ejer mere end en procent af kryptovalutaens omløbende udbud.

En stigning i nettoudstrømningen af store ejere signalerer typisk, at der købes flere SHIB end der sælges, hvilket kan føre til en prisstigning. Hos SHIB sker det dog modsatte.

Top  Top-3 Kryptowährungen, die bis 2024 hohe Renditen bieten können

Andelen af SHIB-ejere, der i øjeblikket lider tab, er på 44 procent. Hvis denne tendens fortsætter, kan token opleve en mere markant korrektion, der potentielt kan bringe 50 procent af dets ejere i tabzonen.

SHIB Kursprognose: Dybere fald i vente

På dagligt cha…

(Den givne tekst er blevet forkortet, da der er en begrænsning på antal tegn).

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button