AltcoinsShiba Inu

Shiba Inu steht kurz vor dem Durchbruch: Wird der kritische Widerstand überwunden?

Shiba Inu (SHIB) står over for en stor milepæl på kryptovalutamarkedet

Der kritiske modstandsniveau for Shiba Inu er på 1,3 billioner SHIB

Shiba Inu står over for en afgørende fase med en målsætning om at overvinde en markant modstandsmærke. Dette niveau er afgørende, da det repræsenterer over 1,3 billioner SHIB, hvilket har potentialet til at skabe salgspress.

Det modstandsniveau, vi taler om, kaldes et profitabilitetscluster, hvilket er en prisinterval, hvor en stor mængde token er blevet købt. Shiba Inu viser dog tegn på, at den kan overvinde denne modstand, hvilket ikke kun er en teknisk, men også en psykologisk præstation. Dette antyder, at salgspresset fra dem, der ønsker at træde ud, aftager, hvilket er et positivt tegn for SHIB-kursen.

Shiba Inus rejse mod at bryde modstanden

Den faldende mængde token i profitabilitetsclusteret er et vigtigt tegn på, at salgspresset mindskes, hvilket er en positiv udvikling for Shiba Inu. En succesfuld stigning over 0,00001-dollar-mærket ville bekræfte den bulliske stemning omkring Shiba Inu og muligvis tiltrække ny interesse og investeringer.

Prisopdatering for SHIB

  • Aktuel pris: 0,00000926 $
  • 24-timers ændring: -0,00000021 (-2,22 %)
  • 24-timers høj: 0,00000961 $
  • 24-timers lav: 0,00000921 $
  • 24-timers volumen (SHIB): 2.210.940.677.240,00
  • 24-timers volumen (USDT): 20.791.420,45
  • RSI: 50

Sammenfatning

Mens Shiba Inu nærmer sig overvindelsen af 1,3 billioner SHIB-modstanden, står den over for et afgørende øjeblik, der potentialet til at gendefinere dens fremtid. Dette potentielle gennembrud bliver nøje overvåget af kryptovaluta-fællesskabet. Overvindelsen af denne barriere kunne markant øge Shiba Inus attraktivitet og tiltrække både nye investorer og dem, der hidtil har været tilbageholdende. Det er en tid med spænding og optimisme for, hvad Shiba Inu har foran sig.

Top  BRICS Nations Plan Independent Blockchain-Based Payment System

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button