AltcoinsShiba Inu

Shiba Inu und Mass bauen gemeinsam den “Shib-Staat” auf: Eine Revolution im Kryptobereich.

Shiba Inu partnerskab med Mass for at opbygge en decentral “Shib-stat”

Shiba Inu har indgået et partnerskab med blockchain-infrastrukturvirksomheden Mass med det formål at opbygge det, der kaldes en “Shib-stat”. Dette partnerskab er afgørende for Shiba Inus vision om en decentral økonomi, der ofte omtales som en “decentral nationalstat”.

Gennem dette samarbejde vil Mass tilbyde KI-styrede juridiske og finansielle løsninger til Shib-økosystemet. Entreprenører og udviklere vil kunne drage fordel af Mass’ optimerede virksomhedsstiftelses- og -styringssystemer.

Shiba Inu-teamet annoncerede dette partnerskab i en række indlæg på sociale medier og fremhævede Mass’ rolle i at levere en vigtig finansiel ramme. Dette skridt kommer efter Shiba Inus keynote-tale på EthToronto 2024-konferencen, hvor de antydede et samarbejde med finansielle partnere. Derudover blev der nævnt støtte fra Stripe, en global betalingsgigant.

Mass’ løsninger omfatter brugervenlige, KI-baserede værktøjer til udstedelse af SAFEs (Simple Agreements for Future Equity), håndtering af investorrelationer og levering af realtidsfinansindsigter. Partnerskabet sigter mod at skabe et decentraliseret og effektivt finansøkosystem til støtte for Shib-staten.

Dette samarbejde støtter også Shiba Inus mål om at skabe en selvstændig digital økonomi, der er drevet af fællesskabets deltagelse og innovation. Det giver Shiba Inu mulighed for at udvikle sig ud over sine meme-coin-rødder og lade brugerne engagere sig i finanser og governance inden for en decentral ramme.

ShibaCon udskudt, refusioner tilbudt

Den længe ventede ShibaCon, som oprindeligt skulle have fundet sted den 9. november i Bangkok, er blevet udskudt. Beslutningen blev truffet af Shiba Inu-teamet for at forbedre deltageroplevelsen, og de tilbyder fuld refusion til billetindehavere via e-mail.

Som en gestus af tak får de berørte en gratis “VIP-billet”, når den nye dato og placering annonceres. Shiba Inu-fællesskabet ser frem til de nye planer for dette store Web3- og blockchain-event.

Top  Kann Tron Ethereum killen? - Ein Blick auf die Zukunft der Kryptowährungen

På vejen fremad giver Shiba Inus partnerskab med Mass et konkret roadmap for opbygningen af en decentral fremtid, hvor enkeltpersoner kan forme digital governance og finansvæsen.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button