AltcoinsShiba Inu

Skadelige TREAT phishing-angreb skaber bekymring for SHIB-økosystemet

Den stigende popularitet af Shiba Inu-økosystemet er blevet udnyttet af cyberkriminelle.

Betrüger udnytter TREAT-token

Kriminelle har udnyttet det stigende interesse omkring Shiba Inu-økosystemet ved at skabe phishing-angreb og bedrageriske aktiviteter omkring den såkaldte frigivelse af TREAT-tokenet. TREAT er designet til at forbedre likviditeten for SHI Stablecoin og er også forbundet med ShibSwap og det blockchain-baserede Shiba Collectible Card Game. Desværre er der ingen officiel frigivelse af TREAT-tokenet, og folk bliver advaret mod at falde for svindelnumre.

Konsekvenser for SHIB

De bedrageriske aktiviteter omkring TREAT-tokenet kan påvirke SHIB negativt. For det første kan forvirringen og de falske forventninger, der er skabt af bedragerierne, underminere tilliden til Shiba Inu-fællesskabet og føre til et fald i troværdigheden. Desuden kan ofrene for phishing-angreb lide økonomiske tab, som kan påvirke deres evne til at interagere med Shiba Inu-økosystemet. Den negative omtale kan også afskrække nye investorer og bidragsydere fra at deltage i fællesskabet, hvilket bremser potentielt vækst. Endelig kan sådanne hændelser tiltrække øget regulatorisk overvågning, hvilket kan have negative konsekvenser for SHIB’s markedsmæssige dynamik.

Stand af SHIB

På tidspunktet for denne artikel blev SHIB handlet til 0,000008888 US-dollar med en prisfald på 1,49 % i de sidste 24 timer. Interessen for SHIB er faldet markant, hvilket afspejles i tilbagegangen af nye adresser og handelsaktivitet omkring tokenet.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Top  Antallet af Bitcoin ATM'er får globalt nedgang for første gang i et årti

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button