AltcoinsCardanoDogecoin

Sørkoreansk konkursdommer kræver mere regulering af kryptoindustrien

En sydkoreansk konkursdommer opfordrer regeringen til at styrke reguleringen i kryptoindustrien og hævder, at investorer har brug for mere beskyttelse. Ifølge nyheder fra Newsis blev påstanden fremsat af dommer Lee Seok-jun fra Seoul Bankruptcy Court. Lee skrev en artikel om “reguleringer beregnet til at beskytte virtuelle aktivinvestorer.” Artiklen blev offentliggjort i det seneste nummer af Koreas domstols videnskabelige tidsskrift Sabeub.

Selvom der kommer flere ændringer vedrørende krypto i juli i år, når Virtual Asset User Protection Act bliver lov, argumenterede Lee for, at der stadig er behov for mere regulering. Ifølge Lee er der behov for regulering af “markedsadgang, forretningsaktiviteter og offentliggørelse” i kryptosektoren.

Lee analyserede flere krypto-relaterede retssager og konkluderede, at mange dommere var blevet tvunget til at skabe præcedens på grund af manglende lovgivning. Han tilføjede, at der har været en tendens til, at “endelig løsning af [krypto-relaterede] sager opnås gennem domsafgørelser i stedet for anvendelse af regler.”

Dette viser behovet for mere specifikke regler og rammer for hele kryptosektoren. En anden vigtig konklusion fra Lee var, at loven “slet ikke regulerer” erstatningsrelaterede spørgsmål og at der er “begrænsninger i at beskytte kryptoaktieinvestorer på grund af individuelle domstoles fortolkninger.”

Lee gjorde desuden sammenligninger mellem reguleringen af værdipapirer og krypto. Mens Capital Markets Act, der regulerer indenlandske værdipapirmarkeder, kræver, at alle udbydere “beskytter investorer” og har tilstrækkelige fysiske faciliteter, gælder disse bestemmelser ikke for kryptoudbydere.

Lees formål med artiklen var at fremhæve behovet for mere præcise regler og reguleringer i kryptosektoren for at beskytte investorer og skabe en mere stabil og sikker økonomisk infrastruktur.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button