AltcoinsCardanoDogecoin

Spansk finansiel tilsynsmyndighed advarer om 3 kryptovirksomheder uden registrering

Spaniens finansielle tilsynsmyndighed har udsendt advarsler til investorer vedrørende 18 virksomheder, der tilbyder tjenester i landet, på trods af at de står over for registreringsproblemer. Den Nationale Værdipapirmarkeds Kommission (CNMV) offentliggjorde en liste over 18 finansielle virksomheder, der opererer uden den nødvendige godkendelse den 26. februar. Listen, der består af flere traditionelle finansfirmaer, inkluderer tre kryptovirksomheder: Bitbinx, Crytomerge og CryptoMaxiTrade. Finanstilsynet informerede brugerne i landet om de potentielle risici ved at handle med uregistrerede virksomheder.

Sidste år øgede globale reguleringsmyndigheder deres bestræbelser på at mindske tabene på kryptokurser, der påvirkede brugerne, da milliarder blev slettet fra markedet. Faldet i Terra’s stablecoin og kollapset af FTX i november 2022 antændte regulatoriske bekymringer på tværs af sektoren. Dette førte til, at myndighederne skabte nye skabeloner til registrering samt andre krav til offentliggørelse.

Dette tilgang har til formål at forhindre tab af investoraktiver, da interessenter opfordrede til flere globale partnerskaber. Bemærkelsesværdigt blev Markederne for Kryptoaktiver (MiCA) lovgivningen hyldet som den banebrydende regulering i hele Den Europæiske Union. MiCA var bred i sine regler om regulering og udstedelse af aktiver i medlemsstaterne. De spanske myndigheder har også taget skridt til at vedtage MiCA-rammen.

Spanske reguleringsmyndigheder har forsøgt at beskytte investorerne ved at sikre alle aspekter af kryptomarkedet, samtidig med at de søger at sikre vækst i sektoren. Fra registrering og udstedelse til beskatning har finansielle myndigheder frigivet retningslinjer, hvor visse virksomheder har opnået tilladelser.

I oktober fremskyndede Spanien gennemførelsen af MiCA med 6 måneder, mens virksomheder, der allerede er registreret, skal ansøge inden december 2025. I henhold til Ministeriet for Økonomi og Digital Transformation, har landet til hensigt at implementere strenge forbrugerbeskyttelsesforanstaltninger.

Top  Chimpzee (CHMPZ) - det revolutionerende projekt, der tilbyder op til 1 million CHMPZ-tokens

Denne beslutning blev truffet efter et brev fra Den Europæiske Værdipapir- og Markedsmyndighed (ESMA) til medlemsstaterne om at forkorte overgangsperioden af frygt for et muligt smuthul i forbrugerbeskyttelse.

Registrerings overholdelse steg med 56% i Spanien i 2023, hvor 30 virksomheder fik fulde licenser. Selvom flere virksomheder blev registreret i 2022, da retningslinjerne blev frigivet, var sidste års tal prisværdigt efter den globale efterspørgsel.

På beskatning annoncerede Finansministeriet reformer for at tillade agenturet at beslaglægge kryptoaktiver ejet af fejlagtige skatteydere. Globalt set fik beskatningen af kryptokurser momentum, da adoptionen øgedes de sidste to år. Flere digitale aktieanalytikere ser beskatningen af kryptogevinster som en god fortælling på grund af den juridiske støtte i visse jurisdiktioner.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button