AltcoinsCardanoDogecoin

Sportsbet.io Introducerer Fire Nye Ambassadører til ‘Join the Crypto Experience’ Programmet

Sportsbet.io tilføjer fire nye medlemmer til deres ‘Join the Crypto Experience’-program. Jeremiah Maangi, en førende figur inden for igaming i Afrika og en prominent kryptoentusiast, er en af dem. Han vil anvende sin erfaring inden for affiliates, startups og konsulentarbejde i sin rolle. Fareed Diamond Khimani, en kendt mediepersonlighed i Kenya, slutter sig også til holdet. Han har arbejdet på populære tv- og radioshows i Kenya i næsten 15 år og mener, at hans evne til at forbinde med forskellige grupper af mennesker gør ham til det perfekte match for Sportsbet.io. Omowoma Ejegreh, en sportselsker, kryptoentusiast og succesfuld better, siger, at betting med krypto matcher hans vision om at arbejde smart for at tjene stort. Den sidste nytilkomne er den nigerianske social media influencer Hockemania, som er kendt for at give eksperttips om ishockey til sine følgere. Han siger, at han valgte at bette med Sportsbet.io, fordi det er den sjoveste, hurtigste og mest retfærdige mulighed på markedet.

‘Join the Crypto Experience’ er Sportsbet.io’s ambassadørprogram, der er åbent for alle med passion for kryptobetting og et publikum eller et netværk, som de kan dele det med. Programmet har allerede tiltrukket nogle af de største navne inden for sektoren.

Sportsbet.io blev grundlagt i 2016 som en del af Yolo Group og er den førende kryptobaserede sportsbook. De har kombineret banebrydende teknologi med kryptoekspertise og en passion for at tilbyde deres spillere den ultimative sjove, hurtige og retfærdige spiloplevelse. De er hovedsponsorer for det engelske fodboldhold Southampton FC og tilbyder et bredt udvalg af bettingmuligheder inden for alle større sportsgrene og eSports. De er også anerkendt som en førende aktør inden for både online sportsbetting og kryptofællesskabet.

Top  Terra Classic (LUNC) erobrer markedet med en imponerende stigning på over 12% på én uge

For mere information om Sportsbet.io, besøg venligst deres officielle hjemmeside.

Kontaktoplysninger til pressen:
Kontaktperson: Claudia Lama
Kontakt-email: [email protected]

Bemærk: Denne pressemeddelelse er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning eller et tilbud om investering.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button