AltcoinsRipple

Stabilecoins i EU: Ripple planlægger en Euro-version til deres nye Stablecoin

MiCA: Regelwerk får ripple til at overveje en euro-version af sin stablecoin

MiCA og dens indvirkning på stablecoins

For nylig trådte MiCA (Markets in Crypto-Assets) i kraft i EU og indførte omfattende regler for kryptoindustrien. En af de områder, der bliver påvirket mest, er stablecoins. Med strenge begrænsninger for stablecoins, der ikke er knyttet til euro eller andre EU-valutaer, er ripple ved at overveje udgivelsen af en euro-version af sin planlagte stablecoin.

Circle’s EURC og Tether’s EURT

Efter MiCA-reglerne har Circle lanceret EURC, en stablecoin knyttet til euroen. Selvom EURC stadig er i sin spæde begyndelse med en markedskapitalisering på ca. 35 millioner euro og daglige handler på omkring 4 millioner euro, viser det, at Circle reagerer på MiCA. På den anden side har Tether også en euro-stablecoin, EURT, men det er uklart, om de har søgt om MiCA-godkendelse.

Ripple og den potentielle euro-version

Selvom Ripple endnu ikke har kommenteret rygterne om en euro-version af deres stablecoin, giver det logisk mening i forhold til deres fremtidige strategi. Der vil sandsynligvis være mere bevægelse inden for stablecoin-markedet i EU, og det er en positiv nyhed for krypto-entusiaster.

Konklusion

I lyset af MiCA-reglerne ser det ud til, at flere store aktører inden for stablecoins reagerer på de nye regler i EU. Dette indikerer, at markedet for stablecoins vil udvikle sig yderligere i de kommende år, hvilket er en spændende udvikling for krypto-investorer.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Polygon: Tilbagevenden til tidligere højdepunkter er usikker.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button